Doelstellingen

Een ongeluk is snel gebeurd. Elk bedrijf moet hierop voorbereid zijn. Hoe kunt u een preventiebeleid rond eerste hulp op het werk concreet uitwerken? Welke verplichtingen heeft de werkgever op dat vlak? Hoe vaak en hoeveel mensen moet u opleiden en bijscholen? Hoe pakt u de organisatie aan? Welke middelen hebt u nodig? Dit webinar geeft antwoorden, alsook concrete voorstellen en voorbeelden.

Pluspunten

Als u abonnee bent van senTRAL is dit webinar inbegrepen in uw abonnement. Klik op ‘Mijn webinars’ om te registreren of te herbekijken.

Programma

  • Verplichtingen werkgever
  • Aantallen, opleiding en bijscholing
  • Organisatie EHBO op de arbeidsplaats
  • Benodigdheden en materiaal
  • Concrete tips, tricks en voorbeelden

Docent(en)

d_00300
Edelhart Kempeneers

Edelhart Kempeneers heeft al 17 jaar ervaring als preventieadviseur en arbeidsgeneesheer in verschillende sectoren. Hij is eveneens expert op het gebied van primaire preventie, statistiek en wetgeving. Momenteel is hij medisch directeur nationale klanten voor preventie en bescherming van Attentia. Edelhart hecht veel belang aan het delen van kennis en aan het ontwikkelen van nieuwe toepassingen om het welzijn van de medewerkers te verbeteren.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Accreditatie:
  • FOD WASO Permanente vorming voor de preventieadviseur conform art. II. 4-4 van de Codex Welzijn op het Werk, 1 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data