Hoe kan je overtuigend communiceren over veiligheidsthema’s? Dit webinar zal vooral concrete voorbeelden van veiligheidscommunicatie aanreiken, van waaruit de docent de ‘do’s & dont’s’ opbouwt. Hoe doseer je informatie? De zes fasen in het overtuigingsproces en de technieken om de informatie daarop af te stemmen...

 

Hoe werkt het?

De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u vanaf 12 uur kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

Dit webinar is inbegrepen in het senTRAL-abonnement. Om als senTRAL-abonnee gratis deel te nemen dient u in te schrijven via de webinar pagina op senTRAL.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Inbegrepen in het senTRAL abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven. 

Bestemd voor

  • preventieadviseurs
  • QESH-managers
  • milieucoördinatoren
  • milieuverantwoordelijken

 

Docent(en)

D_03625.jpg

Jef Verheyen

Jef Verheyen (Scribcomm) traint en coacht al ruim 20 jaar rapportschrijvers in bedrijven en besturen. Daarnaast is hij copywriter en eindredacteur.

Philip Tanghe

Philip Tanghe, milieu-inspecteur departement Leefmilieu, Natuur & Energie, Vlaamse Overheid - Milieu-inspectie TZR

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • LNE Departement Leefmilieu, Natuur & Energie (FOD WASO LNE), 1 uren
  • PREV-NL Bijscholing van de preventieadviseur, 1 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data