Het jaarlijks event voor elke assistant: jump in!

Al meer dan 10 jaar kunt u op ons Nationaal Assistant Congres terecht voor inspiratie, praktische inzichten, nieuwe tools, efficiënte tips en een stevige dosis motivatie! Ruim 1 200 deelnemers gingen u al voor. Spring met ons mee in het gloednieuw programma van dit jaar en keer terug naar de werkvloer met een flinke dosis goesting en enthousiasme!

Uw arrangement

U kiest die workshops eruit die voor u het meest relevant zijn. En u duikt 2u30 lang in de materie. Praktische toepasbaarheid gegarandeerd!

Uw netwerkevent

U leert nieuwe mensen kennen uit verschillende sectoren. Wissel ideeën, ervaringen en best practices uit met even gepassioneerde en gedreven assistants.

Uw toolbox vol praktische tips

U gaat tijdens de workshops echt concreet aan de slag. Zo ervaart u meteen, aan den lijve, hoe de aangereikte tools voor u kunnen werken!

Uw efficiëntie

U leert technieken om uw uiteenlopende takenlijst slimmer en overzichtelijker te beheren en beheersen.

Uw inspiratie

U bent op zoek naar inspiratie? Onze sprekers reiken u boeiende inzichten aan die u beslist aan het denken zetten. Zo laat u op het werk ook een frisse wind waaien!

For assistants only!

  • Bent u een professional in een ondersteunende functie?
  • Bent u de rechterhand van één of meerdere managers?
  • Assisteert u een heel team?

… én wilt u zich verder ontplooien in uw functie? Dan is 6 december 2018 uw dag!

Het Nationaal Assisant Congres is geschikt voor: management assistants, directiesecretaresses, secretarissen/secretaressen, office managers, personal assistants, executive assistants, HR assistants, marketing assistants, sales assistants, legal assistants, financial assistants, ...

What’s new?

De ideale mix tussen inspiratie en leren, daar staan wij voor! Daarom hebben wij voor jou dit jaar zes extra lange workshops van telkens 2u30 ontwikkeld. Hierdoor verdiep je jezelf in een vaardigheid die het beste bij jou past.

We sluiten de dag af met een bijzonder inspirerende keynote presentatie. Onze spreker reikt je boeiende inzichten aan die jou beslist aan het denken zetten.

Je leest het, deze dag wordt voor jou niet enkel inspirerend maar ook concreet, interactief én meteen praktisch toepasbaar! Reserveer dus alvast tijdig jouw zitje, want volzet is volzet.

Getuigenissen

De reacties van onze deelnemers van vorig jaar waren alvast bijzonder enthousiast! Hierbij een greep uit de getuigenissen:

"Zeker nuttig, je neemt telkens heel wat nuttige en praktische tips mee na deze dag.”
Machteld Lambaerts, Executive Assistant CEO en CFO, BMW Financial Services

“Een leerrijke dag in een ongedwongen sfeer.”
Petra Beylemans, Project Management Assistant, Cofinimmo

“Was een zeer leerrijke ervaring en sommige sessies zetten aan tot nadenken om het anders aan te pakken of om meer te focussen op bepaalde aspecten. Een heel geslaagde opleiding.”
Isabel Van Damme, Adm Assistant, Fluxys Belgium

“Zeker de moeite waard, heel leerrijk en een leuke afsluiter!”
Veerle Vallons, Office & Facilities Coordinator, Norgine

Programma

We werken momenteel hard aan het nieuwe programma voor 2018. Binnenkort leest u hier welke workshops we op 6 december 2018 voor u in petto hebben.

Praktische informatie

Prijs: 636 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partner(s)

Inschrijven