Studiedag voor energieke en gedreven professionals

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseren wij voor u opnieuw een boeiende management assistant studiedag. Ons succesrecept sinds 2002? Sterke sprekers, concrete tips en inspirerende ideeën die u de nodige kracht zullen geven om er stevig tegenaan te gaan! En natuurlijk voor u de uitgelezen kans om te netwerken met collega-assistants.

Vorig jaar mochten we niet minder dan 156 assistants verwelkomen. U komt dit jaar toch ook?

Thema van dit jaar: 'Veerkracht en energie in een VUCA-wereld'

VUCA (Volatile, uncertain, complex, ambiguous) staat voor de turbulente en constant veranderende wereld waarin we leven en werken. In deze volatiele, onzekere en complexe wereld, willen wij u praktische tools aanreiken om u nog weerbaarder op te stellen. Laat u inspireren door de tips van onze sprekers, en tank uzelf vol positieve energie!

 

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal
09:00 - 09:15
Introductie in de VUCA wereld door onze gastheer, Roel Vanderstukken
09:15 - 10:15

Train uw brein voor de VUCA wereld

Isabelle Hoebrechts
10:15 - 10:30
Break
10:30 - 11:30

Ontzorgen op hoog niveau

Peter Vos
11:30 - 12:30

De weg van de optimalist

Roos Woltering
12:30 - 13:30
Lunch
13:30 - 14:15

Beweeg voor meer veerkracht

Tim De Vilder
14:15 - 15:00

Digitale tips voor meer efficiëntie

Joris Verstraeten
15:00 - 15:15
Break
15:15 - 16:30

Upward coaching en energy management (voor uw gestresseerde manager)

Viviane Vereecken
16:30 - 16:45
Afsluiter door Roel Vanderstukken
Roel Vanderstukken, gastheer van de Management Assistant Studiedag 2018

Roel Vanderstukken

Uw gastheer

Dit jaar vertoeft u in het aangenaam gezelschap van Roel Vanderstukken. Onze gepassioneerde en charismatische gastheer zal deze studiedag vakkundig aan elkaar binden en zijn eigen ervaringen delen over veerkrachtig in het leven staan in deze turbulente en volatiele wereld. Roel is als ervaren performer de geknipte gastheer om u door de dag te loodsen!

Uw resultaat: een dag om ...

… uw skills te optimaliseren

De hele dag lang delen topsprekers hun nieuwste inzichten, een hoop tips en massa’s tools die uw leven als Management Assistent heel wat eenvoudiger maken. Zo staat u straks nog veerkrachtiger in een complexe en veeleisende wereld.

… te delen met uw collega’s

Want u komt uiteraard niet alleen. De hele dag kunt u ongedwongen ervaringen, weetjes en raad uitwisselen met de mensen die u het best begrijpen: uw collega-management assistants!

… meteen mee aan de slag te gaan

We gaan verder dan mooie theorieën en verhelderende tactieken. Onze concrete tips zijn werkvloer-proof. U voelt, ziet en merkt meteen het verschil. Ready, set, go!

… uw motivatie te boosten

Zo’n studiedag is eigenlijk als een hoorn des overvloeds. Een bron van inspiratie, nieuwe contacten en energie. Net wat u nodig heeft om u weerbaar te kunnen opstellen en kracht te putten uit uzelf!

… in de spotlights te staan

Deze dag draait om management assistants. U dus. Wij zorgen voor boeiende sprekers, wat lekkers en een inspirerende setting. U hoeft enkel te genieten en vol te tanken met positieve energie!

Ideale eventlocatie

Dit congres gaat door in Radisson Blu Royal Hotel, gelegen in het hart van Brussel. Op vier minuten lopen van de beroemde Grote Markt en vlakbij cultuur, restaurants en winkels. Brussel Centraal Station ligt op slechts een paar minuten wandelafstand (400 meter). Een modern art-deco hotel met een prachtige Atrium onder een glazen koepel, uitgerust met 18 splinternieuwe vergaderzalen voorzien van alle hedendaagse technologie. De ideale eventlocatie bij uitstek.

Getuigenissen

  • “Deze studiedag geeft je, ondanks het feit dat je de job reeds jaren doet, toch steeds extra expertise en helpt je zo je job dankzij de ervaring van de docenten net dat ietsje vlotter te beheersen. Goed georganiseerde dag en in deskundige handen van een vlotte aimabele gastheer die het schitterend deed. “
    Christine De Creane, Fabricom nv
  • “Veel networking, voornamelijk interessante sessies, leuke gastheer, goede catering en mooie locatie.”
    Lynn Geulleaume, Management Assistant, Praesidiad NV
  • “Softskills worden onderschat maar zijn duidelijk een nood voor een MA. Dus het is fijn om te zien dat er toch ergens een lampje gaat branden J.  Sommige zaken worden echt benoemd en dat geeft het een minder "ver van mijn bed show" karakter en het wordt ook herkenbaar. Iedereen durft er voor uit komen dat Work-Life balance ten heden dagen belangrijk is, maar niet zo simpel. Een mooi en interessant programma!”
    Ines Vanhulsel, Management Assistant, Entelec Control Systems

Haal inspiratie uit onze blog

smaoznb_blog

Management assistants worden bedolven onder meer taken en alsmaar sneller evoluerende projecten. Dat is alvast één trend in de ontwikkeling van uw functie. Welke andere ontwikkelingen komen er nog op u af? Ontdek ze hier. 

Docent(en)

vos-peter

Peter Vos

Peter Vos is een veelzijdige spreker/trainer/personal coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en proactief functioneren. Hij is betrokken, enthousiast, kundig en uitdagend op een positieve manier. Hij schreef diverse boeken voor assistants en spreekt vaak op congressen en events over de evolutie van de rol van de management assistant.

cr-01803436

Isabelle Hoebrechts

Isabelle Hoebrechts is een vrouw voor wie menselijke contacten en waarden voorop staan. Ze gaat alleen voor zaken waar ze echt in gelooft en zet zich vol passie, positiviteit en ondernemingsgoesting in voor menselijk kapitaal. Met meer dan 20 jaar ervaring in strategisch management, communicatie en human resources, richtte ze 361° op. Daarnaast is Isabelle mentor en strategisch consultant bij verschillende kmo-bedrijven. Ze stimuleert al heel haar carrière vrouwelijk ondernemerschap en begeleidt veel ondernemers via haar steun, inspiratie en nieuwe kennis. Haar missie? Mensen weer met veel plezier en vanuit de juiste motivatie laten leven én werken. Isabelle schreef al verschillende boeken rond waarden, leiderschap en stressbeheersing. Allemaal zaken die in onze VUCA-wereld meer dan ooit nodig zijn.

d_03716

Tim De Vilder

Tim De Vilder weet alles over optimale prestaties: als sporter begon hij als loper en evolueerde richting triatlon. Hij finishte in 8 Ironmans en 9 marathons. Als bewegingsexpert is hij nu een tiental jaar werkzaam als coach en sportief coördinator van zowel recreanten en toppers in de duursport als bedrijven, waar hij het beleid helpt uitwerken om medewerkers fitter te maken.

d_03717

Roos Woltering

Roos Woltering is psycholoog en carrièrecoach met een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Als tool om balans te houden in deze 24/7 maatschappij heeft zij verschillende trainingen uitgewerkt rond optimalisatie en de kracht van imperfectie om het streven naar onrealistische perfectie los te laten. Zij zoek in deze sessie niet alleen naar wat mogelijk is, maar vooral ook naar wat nodig is voor een optimaal resultaat.

d_03718

Viviane Vereecken

Viviane Vereecken is coach bij het Mentally Fit Institute waar ze vanuit haar ervaring met coaching in de sportwereld de vertaalslag doet naar persoonlijke ontwikkeling en de bedrijfswereld. Haar doel is mensen stimuleren om hun potentieel te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen. Want dit zal niet enkel een voordeel hebben op hun eigen ontwikkeling en geluk, maar ook voor het team en de organisatie waarvoor ze werken. Zij deelt in haar sessie graag haar persoonlijke coachingtips met u.

Roel Vanderstukken, gastheer van de Management Assistant Studiedag 2018

Roel Vanderstukken

Roel Vanderstukken, presentator & acteur

cr-01828775

Joris Verstraeten

Joris Verstraeten is een heel ervaren trainer die van zijn passie zijn job heeft gemaakt. Zijn missie? Eindgebruikers helpen om hun dagdagelijkse taken efficiënter en effectiever uit te voeren. Nederlands, Frans, Engels: hij spreekt het allemaal even vlot. Hij heeft een passie voor nieuwe technologieën die u het leven gemakkelijker maken: Skype for business, SharePoint, OneNote, Office 365, applicaties in de cloud, ... Daarnaast leeft Joris zich uit in het geven van webinars.

Praktische informatie

Prijs: 636 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partner(s)

Inschrijven