Studiedag voor energieke en gedreven professionals

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij voor u opnieuw een boeiende management assistant studiedag. Onze succesformule sinds 2002? Sterke sprekers, concrete tips en inspirerende ideeën die u de nodige energie en goesting zullen geven om er stevig tegenaan te gaan! En natuurlijk voor u de uitgelezen kans om te netwerken met collega-assistants.

Vorig jaar mochten we meer dan 150 assistants verwelkomen. U komt dit jaar toch ook?

Thema van dit jaar: ‘Make it happen’

Deze VUCA (snel veranderende) wereld vereist steeds te zoeken naar andere manieren van werken. Het is noodzakelijk anders te denken en buiten de gewoontes en standaard paden te gaan. Dat betekent uit uw comfortzone komen. En daar is vertrouwen, durf en lef voor nodig.

Dromen en ambities hebben we allemaal. Maar het is vaak lastig om het daadwerkelijk te doen. En dat ligt aan onze veilige comfortzone gevuld met heel wat gewoontes. ‘Als u doet wat u altijd hebt gedaan, krijgt u wat u altijd hebt gekregen’. Als u echt iets wilt gaan veranderen in uw leven moet u gewoontes gaan veranderen. Stap uit uw comfortzone!

Door uzelf uit te dagen de eerste stappen buiten uw comfortzone te zetten zult u snel groeien en uw doelen kunnen realiseren. Voor verandering is lef nodig, voor verandering is het noodzakelijk om dingen anders te doen, anders dan wat u tot nu toe gewend bent.

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal
09:00 - 09:15
Welkom & introductie door onze gastheer, Jelle Cleymans
09:15 - 10:15

No guts, no glory: hoe lef u op weg zet naar geluk en succes

Virginie Dua
10:15 - 10:30
Break
10:30 - 11:30

Onze comfortzone: een zegen of een vloek?

Rudi Francken
11:30 - 12:30

Multitasking: ban die chaos uit uw hoofd!

Ann Cuyvers
12:30 - 13:30
Lunch
13:30 - 14:15

Smart break: van stress naar een duurzame energieboost

Natacha Van Hove
14:15 - 15:00

Out of the box denken en doen

Dirk De Boe
15:00 - 15:15
Break
15:15 - 16:30

Lichaamstaal: de geheime sleutel tot succes waarover niemand spreekt

Eva Vissers
16:30 - 16:45
Wrap-up en afsluiter door onze gastheer
jellecleymans_solo

Jelle Cleymans

Uw gastheer

Dit jaar vertoeft u in het aangenaam gezelschap van Jelle Cleymans. Jelle is een energieke, vlotte en enthousiaste, maar voornamelijk een zeer professionele presentator. Op enkele jaren tijd is hij uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Hij heeft een goed gevuld palmares. Hij is niet alleen gekend van televisiereeksen zoals o.a. Thuis maar ook zijn rollen in verschillende musicals de afgelopen jaren gingen niet onopgemerkt voorbij. Momenteel speelt hij nog mee in de prestigieuze spektakelmusical 40-45 van Studio 100. Hij acteert niet alleen in musicals, hij heeft onlangs de muziek en teksten geschreven voor de musical ‘Iedereen Beroemd’. Ondertussen heeft hij ook al 3 eigen solo-platen uitgebracht en toert hij deze zomer door het land met zijn project “Jelle Cleymans & zijn El Bandido’s”.

 

Uw resultaat: een dag om ...

… uw skills te optimaliseren

De hele dag lang delen we met jullie de nieuwste inzichten, een hoop tips en tools die uw leven heel wat eenvoudiger maken. Zo toont u straks dat tikkeltje extra durf en lef om uw gewoontes te veranderen in een complexe en veeleisende wereld.

… te delen met uw collega’s

Want u komt uiteraard niet alleen. De hele dag kunt u ongedwongen ervaringen, weetjes en raad uitwisselen met de mensen die u het best begrijpen: uw collega-management assistants!

… meteen mee aan de slag te gaan

We gaan verder dan mooie theorieën en verhelderende tactieken. Onze concrete tips zijn werkvloer-proof. U voelt, ziet en merkt meteen het verschil. Ready, set, go!

… uw motivatie te boosten

Een bron boordevol inspiratie, nieuwe contacten en energie. Net wat u nodig hebt om u te doen groeien in deze snel veranderende wereld en uw ambities waar te maken!

… in de spotlights te staan

Deze dag draait om management assistants. U dus. Wij zorgen voor boeiende sprekers, wat lekkers en een inspirerende setting. U hoeft enkel te genieten en vol te tanken met positieve energie!

Enkele enthousiaste deelnemers aan het woord

“Het was de 1e keer maar zeker niet de laatste keer. Toponderwerpen en sprekers en de organisatie was ook goed.”
Cindy Lecocq, BU Assistant Coördinator IS, Terumo Europe

“Zoals steeds een fijne dag met toch heel wat bruikbare tips gekregen.”
Chantal Deboes, Executive assistant, Imec

“Zeer interessante dag, zeker voor herhaling vatbaar!”
Veerle Vallons, Office & Facilities Coordinator, Norgine

“Doe zo voort, ik was in ieder geval heel enthousiast.”
Jeanne Wautelet, Administratief medewerkster, BIZO Bundeling Zorginitiatieven Oostende

Docent(en)

d_00003

Rudi Francken

Rudi Francken startte in 2001 zijn eigen organisatie na een jarenlange management- en directiefunctie bij bedrijven zoals Nike, Regus en Randstad. Samen met het boeiende team van Mind your Brain gelooft hij erin dat we veel beter kunnen! Het is zijn missie om organisaties en drukke professionals bij te staan, aan te moedigen, te inspireren,.... Dit alles met één doel voor ogen: duurzame resultaten.

d_03990

Jelle Cleymans

Dit jaar vertoeft u in het aangenaam gezelschap van Jelle Cleymans. Jelle is een energieke, vlotte en enthousiaste, maar voornamelijk een zeer professionele presentator. Op enkele jaren tijd is hij uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Hij heeft een goed gevuld palmares. Hij is niet alleen gekend van televisiereeksen zoals o.a. Thuis maar ook zijn rollen in verschillende musicals de afgelopen jaren gingen niet onopgemerkt voorbij. Momenteel speelt hij nog mee in de prestigieuze spektakelmusical 40-45 van Studio 100. Hij acteert niet alleen in musicals, hij heeft onlangs de muziek en teksten geschreven voor de musical ‘Iedereen Beroemd’. Ondertussen heeft hij ook al 3 eigen solo-platen uitgebracht en toert hij deze zomer door het land met zijn project “Jelle Cleymans & zijn El Bandido’s”.

d_03991

Virginie Dua

Virginie Dua is een vaste waarde in het team van Better Minds at Work. Ze geeft diverse lezingen en workshops, telkens met haar gekende bevlogen stijl. Virginie maakt meteen interactie met het publiek, boeit met wetenschappelijke inzichten, die ze op een heel eenvoudige wijze kan brengen, en slaat steevast de brug met de werkvloer. In een eerdere carrière vertoefde ze bij Duvel Moortgat en leerde zo het reilen en zeilen in een bedrijf goed kennen. Voor Better Minds at Work staat ze voor grote groepen, reist van Parijs tot Athene en inspireert met lezingen over Mentaal Kapitaal en No guts no Glory, en gaat ze de diepte in tijdens workshops over mentale veerkracht, aandacht en bevlogenheid.

d_03992

Ann Cuyvers

Ann Cuyvers is economiste, juriste en klinisch psychologe i.o. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ontwikkelde expertise in sales, hoogsensitiviteit, leidinggeven, motivatie, stress en burnout. Ann is werkzaam als coach en psycholoog i.o. bij Huis voor Veerkracht, onder leiding van Prof. Dr. Elke Van Hoof. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk in Lint (Mechelen-Antwerpen) en is ze eveneens erkend loopbaanbegeleider.

d_03994

Eva Vissers

Eva Vissers is zaakvoerder van Human Frequency en is gebeten door de kracht van non-verbale communicatie. Zij ziet het als haar missie om professionals te bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high potentials. Via workshops, keynotes, trainingen en executive one-on-ones helpt zij bedrijven en individuen hun doelen te bereiken door hun non-verbale vaardigheden te finetunen. Eva is juriste van opleiding en werkte gedurende tien jaar als directielid in een grote organisatie waar ze leiding gaf aan meer dan 200 medewerkers. Vandaag maakt ze deel uit van een wereldwijd netwerk van non-verbale experten. Als eerste en enige in België werd ze gecertificeerd door Science of People, een gerenommeerd Human Behavior Research Lab in de V.S.

d_03660

Natacha Van Hove

Natacha Van Hove is psycholoog en sinds 2008 zaakvoerder van “La Chrysalide”. Als wellnesscoach en facilitator zijn haar specialiteiten stress, absenteïsme, burn-out, agility en de gemeenschappelijke noemer: fysieke gezondheid! Natacha is gedreven door iedereen te helpen zijn of haar eigen flexibiliteit en talent te ontwikkelen om van verandering een kans te maken. Haar motto is: creëer nieuwe gewoonten om zowel mentale als fysieke energie te besparen.

cr-01829798

Dirk De Boe

Dirk De Boe is innovatie- en creativiteitsexpert en helpt organisaties en hun mensen om creatief te denken. Hij heeft als ingenieur lang in de industrie gewerkt, in de automobielsector en in de consumentenelectronica. Hij was achtereenvolgens ontwikkelaar, projectleider, teamleider en innovatiemanager. Als zelfstandige is hij zowel actief in de industrie als in de dienstensector. Hij doceert ook het vak Ondernemen aan de Hogeschool Gent. Dirk zijn sessies zijn dynamisch, interactief, praktisch en bevatten heel veel tips die u meteen in uw werk kunt toepassen.

Praktische informatie

Prijs: 667 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partner(s)

Inschrijven

Data