Digital marketing: deep dive in de nieuwigheden en hot topics

Digital marketing is part of your (marketing)job. De basics zijn gekend en je vindt je weg in multichannel campagnes, advertising en gepersonaliseerde content. Wat er nog rest? Een deep dive in de nieuwigheden zoals marketing metrics, videomarketing en growth hacking. Kies dan voor het Deep Dive-pakket. 

Pakketprijs (incl. 20 % korting): 4 255 euro excl. btw

 

Welke opleidingen zitten in het Deep Dive-pakket?

Masterclass Digitale Strategie

De nieuwe digitale economie is een feit. En bedrijven die in de toekomst een competitief voordeel willen behalen én behouden staan voor een totale business transformatie naar het digitale. De digitale economie opent voor bedrijven m.a.w. heel wat uitdagingen maar ook ontelbare mogelijkheden. In deze masterclass gaan we in op een aantal cruciale elementen om van digitale businesstransformatie een succes te maken: roadmap voor digitale transformatie, innovatie marketing, en business modellen voor waardecreatie en leadershipskills om digitale initiatieven te begeleiden.

3 dagen - van 09:30 tot 16:30

Video Marketing

Video marketing wordt vaak aanzien als dé trend in online marketing. Een marketingplan waar geen aandacht wordt besteed aan online video mist gigantische opportuniteiten. Tegen 2020 zal volgens experts 82 % van de internettrafiek van consumenten bestaan uit het bekijken van online video. Achterblijven als onderneming is dus geen optie. In deze opleiding gaan we concreet op zoek naar manieren waarop online video ingezet kan worden in uw marketingmix en hoe u relevante content naar uw klanten brengt.

1 dag - van 09:00 tot 17:00

Marketing metrics: selecteren en monitoren van zinvolle metrics

Customer data analyse en metrics staan vandaag hoog op de agenda bij marketeers. Niet alleen om te weten hoe klanten en prospects zich gedragen doorheen de customer journey. Maar ook om de ROI van acties en campagnes hard te kunnen maken. In deze training 'Marketing metrics, analytics & dashboards' reiken we u de tools, technieken en inzichten aan waarmee u in 3 stappen een heldere aanpak voor uw analytics uitwerkt.

  • Stap 1: Tactics: bepaal uw doelstellingen en ontwerp uw scorecard.
  • Stap 2: Metrics: weet wat en hoe u meet!
  • Stap 3: Reporting: hoe verwerkt u de metrics in duidelijke rapporten en dashboards

3 dagen - van 09:00 tot 17:30

Google Data Studio: visualiseer je marketingdata

Met Google Data Studio heb je vanaf nu al je marketingdata in één interactief dashboard en in een aantrekkelijke visueel rapport. Gedaan dus met het tijdrovende zoeken naar data uit verschillende platformen. Google Data studio helpt je om op een hele visuele manier de resultaten te rapporteren uit Google Analytics maar ook van je SEO, Google Ads en Facebook campagnes. Het zorgt dus voor meer efficiëntie en tijdswinst op lange termijn en maakt het wekelijks rapporteren of consulteren een heel stuk makkelijker.

1 dag - van 09:00 tot 17:00

Niet direct iets gevonden?

Basic Academy

Digital marketing is relatief nieuw voor jou. Zoek je een traject waarmee je toch al de eerste stappen kunt zetten in digital marketing? Kies dan voor het Basics-pakket.

Intense Academy

Je bent geen newbie meer in digital marketing maar toch.... De finesses heb je nog niet helemaal onder de knie. En wat meer inzicht in enkele specifieke online marketingtechnieken is welkom. Kies dan voor het Intense-pakket.