Digital marketing: de volgende stap binnen je bedrijfsstrategie

Social media, SEO, SEA, Google Analytics, e-mailmarketing, … Digital marketing omvat héél wat. Wil je er graag mee aan de slag binnen jouw bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Met ons Basics-pakket krijg je vier opleidingen waarmee je de eerste stappen naar digitale marketing kunt zetten. Overzichtelijk, praktisch én haalbaar!

Pakketprijs (incl. 20 % korting): 3 066 euro excl. btw

Welke opleidingen zitten in het Basics-pakket?

Digital marketing: basisopleiding in online marketing

Zit jouw bedrijf nog in een traditioneel marketing- en salesmodel? Groeit bij jullie ook het besef dat je op die manier klanten en prospecten niet meer (efficiënt) kan bereiken? Hoog tijd om de shift te maken naar online marketing!

2 dagen - van 09:00 tot 17:00

Social media marketing: boek meer online succes

Social media zijn een essentieel onderdeel van de communicatie-en marketingstrategie van jouw bedrijf. Maar haal je wel het maximum uit je socialmediastrategie? Hoe zorg je ervoor dat prospects en klanten via social media de weg vinden naar jouw producten en diensten?

1 dag - van 09:00 tot 17:30

Scoren in Google met SEO

Super, je hebt een website, maar hoe weet je of je klanten en prospecten je website wel vinden? 90% van de surfers die op zoek is naar een product, dienst of gewoon wat informatie, start zijn zoektocht op Google of Bing. Hoog tijd dus om met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en copywriting zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te geraken.

1 dag - van 09:00 tot 17:30

2 experts geven advies voor startende digital marketeers

Niet direct iets gevonden?

Intense Academy

Je bent geen newbie meer in digital marketing maar toch.... De finesses heb je nog niet helemaal onder de knie. En wat meer inzicht in enkele specifieke online marketingtechnieken is welkom. Kies dan voor het Intense-pakket.

Deep Dive Academy

Digital marketing is part of your (marketing)job. De basics zijn gekend en je vindt je weg in multichannel campagnes en customer journeys. Wat er nog rest? Een deep dive in de nieuwigheden. Kies dan voor het Deep Dive-pakket.