Mee met de digitale evolutie?

In marketing volgen trends en ontwikkelingen elkaar in een hels tempo op en wordt het landschap elke dag digitaler.

Hoe zit het trouwens met uw digital skills? Doet u al aan data-analyse, SEA en social media management? En weet u wat de term ‘omni-channel’ juist inhoudt? Geen schande als dat niet zo is. Toch niet als u beslist om er iets aan te doen. Met onze digital marketing-opleidingen!

 

Blijf top of mind

Eén ding is zeker: hoe u gisteren uw merknaam of product top of mind maakte bij uw klanten, is niet hoe u dat morgen zult doen. Stilstaan is sowieso achteruitgaan. En laat dat nu het laatste zijn wat u als marketeer wilt: u wilt vooruit en snel en interactief communiceren met uw klanten.

Digital Marketing Academy

U wilt een op maat gesneden opleidingspakket? Voor elke digital marketeer hebben wij een geschikt opleidingspakket uitgewerkt. Elk pakket bevat opleidingsmodules die need to know zijn voor uw kennis- en ervaringsniveau.

Kies een pakket en krijg 20 % korting!

untitled-design-29

Digital marketing is relatief nieuw voor jou. Zoek je een traject waarmee je toch al de eerste stappen kunt zetten in digital marketing? Kies dan voor het Basics-pakket

3-1

Je bent geen newbie meer in digital marketing maar toch.... De finesses heb je nog niet helemaal onder de knie. Kies dan voor het Intense-pakket.

4-1

Digital marketing is part of your job. De basics zijn gekend en je vindt je weg in de digitale marketing. Dan zijn onze deep dive opleidingen ideaal voor jou. 

2-1

Je wilt een eigen digital traject uitstippelen voor jezelf of je collega's? Dat kan met de formule Mix & Match. Kies de opleidingen van uw keuze uit ons ruime aanbod Digitale marketing’. Hoe meer opleidingen je volgt, hoe aantrekkelijker je korting. Meer weten? Contacteer mij: Gude.Verhaert@wolterskluwer.com  

Ontdek hier alle digital marketing opleidingen waaruit u kunt kiezen.

Kies de opleiding die best bij u past:

 

Advies nodig?

Hebt u nog inhoudelijke vragen of concreet advies nodig over deze opleidingen? Contacteer ons.

gude-06
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert
Productmanager
Tel.: +32 (0)15 36 21 64
gude.verhaert@wolterskluwer.com

Lees meer
klop-lc-035
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Caroline Savoye
Learning consultant
Tel.: +32 (0)15 36 21 32
caroline.savoye@wolterskluwer.com

Lees meer

 

Download uw opleidingscatalogus Marketing & Communicatie

met een volledig overzicht van alle opleidingen en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop.