Tribuut aan top skills

13 december is úw festivaldag. Op de affiche: een tribuut aan persoonlijke topvaardigheden.

Dat is het Skills Festival: een dag, twee podia, zes innovatieve workshops. Over de professional skills waarmee spraakmakende businessleiders als Richard Branson, Sundar Pichai en Elon Musk het verschil maken in communicatie, onderhandelingen, teamwork, presentaties, bemiddeling en innovatie.

Kies uw eigen programma en krijg op één dag meer tips, inspiratie en energie dan in vele andere doorsnee vaardigheidstrainingen. 

 

Het nuttige en het aangename

Doe enthousiast mee want het Skills Festival is anders dan andere studiedagen:

… we doen niet aan saaie powerpoints

De workshops zijn interactieve bedoeningen, waaraan u gerust actief mag deelnemen. Want personal skills moeten vooral beleefd en ingeoefend worden, toch?

… u krijgt een best-of-the-best van alle trainers

We kiezen bewust voor hands-on sessies. Zo kunt u van alles een graantje meepikken en op één dag heel wat extra skills toevoegen. Precies zoals bands op de Werchter-weide ook alleen hun greatest hits spelen.

… ideaal voor de teamspirit

Een dagje er tussenuit met uw collega's om samen extra skills te leren in een festivalsfeer. Dat boost gegarandeerd de motivatie! En vanaf de vijfde collega krijgt u 50% korting.

Programma

08:30 - 09:20
Ontvangst
09:20 - 10:20

Plenaire sessie met Isabelle Dumortier

Isabelle Dumortier, Design is Dead
10:20 - 11:40

De kracht van goede communicatie

Griet Deca
11:40 - 11:50
Break
11:50 - 13:10

Inspirerend presenteren = sterk persoonlijk merk

Wim Coessens
13:10 - 14:00
Lunch
14:00 - 15:20

Moeilijke onderhandelingen en bemiddeling

Paul Cools
15:20 - 16:40

Fun workshop: Beat the box

Beat the box

Docent(en)

cr-01835943

Paul Cools

Paul Cools, advocaat, Laon Lawyers

cr-01829798

Dirk De Boe

Dirk De Boe is innovatie- en creativiteitsexpert en helpt organisaties en hun mensen om creatief te denken. Hij heeft als ingenieur lang in de industrie gewerkt, in de automobielsector en in de consumentenelectronica. Hij was achtereenvolgens ontwikkelaar, projectleider, teamleider en innovatiemanager. Als zelfstandige is hij zowel actief in de industrie als in de dienstensector. Hij doceert ook het vak Ondernemen aan de Hogeschool Gent. Dirk zijn sessies zijn dynamisch, interactief, praktisch en bevatten heel veel tips die u meteen in uw werk kunt toepassen.

D_02247.jpg

Inge Thijs

Inge Thijs, trainer-consultant, Kluwer Opleidingen. Studeerde organisatiepsychologie en verzamelde ervaring in de internationale bedrijfswereld. Als trainer in interpersoonlijke vaardigheden begeleidt ze mensen naar een constructieve en assertieve samenwerking en optimaal functioneren in bedrijven en organisaties. http://aandacht.be/trainer/inge-thijs/

d_03823

Jean-Pierre Dekocker

Jean-Pierre Dekocker heeft meer dan 40 jaar bedrijfservaring, waarvan de helft binnen Alcatel (nu Nokia) en de helft bij Proximus (het vroegere Belgacom). Binnen Alcatel was hij actief binnen het departement "Training & Development", eerst als docent, later als teamleader en nog later als verantwoordelijke voor de opleiding van zowel intern personeel als klanten. Vanaf 2000 bekleedde hij directiefuncties binnen Belgacom/Proximus, waarvan 10 jaar als Corporate Program Director waar hij eerst verantwoordelijk was voor de Program Management Office en daarna als Program Director belangrijke bedrijfsprojecten in diverse domeinen heeft geleid. Hij was o.a. Program Manager voor de opstart van Proximus TV/11 en voor diverse herstructureringsprojecten (in domeinen zoals Performance Improvement en Operational Excellence). Hij houdt ervan zijn opgedane rijke kennis in Program/Project Management over te dragen aan medewerkers die in dit domein actief zijn of er willen in groeien.

D_03050.jpg

Wim Coessens

Wim Coessens is managing director van The Works! Hij bouwde zijn ervaring op in de wereld van de media en communicatie bij oa de VRT, De Morgen en als algemeen coördinator van het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen. Vanuit zijn expertise traint en coacht hij professionals en helpt hen het beste te halen uit hun communicatie.

Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Snuif alvast de sfeer op van onze vorige editie

Praktische informatie

Prijs: 450 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Inschrijven

Data