Burn-out. Misschien wel het modewoord van de dag. Maar wat is een burn-out precies? Hoe kan je een burn-out bij jezelf en bij anderen herkennen? Kan je anderen helpen bij burn-out?

En vooral: hoe kan je een burn-out voorkomen of, als je reeds slachtoffer bent, hoe kan je het tij doen keren? In dit webinar schetsen we eerst een kort maar krachtig theoretisch kader om daarna onmiddellijk in actie te schieten via beweging, power poses (houdingen) en inzichtsoefeningen.

Bestemd voor

Iedereen die meer inzicht wil verwerven in het voorkomen van chronische stress & burn-out.

Programma

We werken rond

  • Begrippen stress, chronische stress, burn-out .
  • Signalen van stress en burn-out.
  • Energiemanagement : ontdek je energiegevers en energievreters.
  • Van zelfbewustzijn naar zelfsturing en zelfzorg.
  • Energetische bescherming, grenzen en doseren.
  • ...

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data