Het Tijdschrift voor Privaatrecht (TPR) hoeven wij u niet voor te stellen: het is het meest gereputeerde privaatrechtelijke tijdschrift van de lage landen.

TPR dankt zijn grote bekendheid ongetwijfeld aan de indrukwekkende overzichten van rechtspraak. Deze thematische bundeling van de rechtspraak zijn van onschatbare waarde voor juristen die vanuit praktisch of theoretisch perspectief willen doordringen in één specifiek onderwerp.

Nu bieden wij u ook de kans om met deze overzichten kennis te maken via een webinarreeks: wij laten de auteurs aan het woord tijdens een interactief online seminarie, waarbij zij een onderdeel uit het overzicht telkens nader toelichten

We starten dit najaar met een eerste reeks rond Familierecht en dit n.a.v. het recent gepubliceerde overzicht: “Overzicht van rechtspraak. Familierecht (2012 -2016)” verschenen in TPR 2017, afl. 2-3.

Programma

  • 21.11.2018: Huwelijk (12.00u tot 14.00u) – Meester Annette Van Thienen
  • 30.11.2018: Echtscheiding (12.00u tot 14.00u) – Meester Steven Brouwers
  • 11.12.2018: Alimentatie (12.00u tot 14.00u) – Meester Steven Brouwers

Praktische informatie

Prijs: 460 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

TPR-abonnees genieten een korting. Per webinar betaalt u €99 (i.p.v. €115). Om aanspraak te maken op deze korting, geeft u kortingscode TPRE16 in.

Inschrijven

De reeks bestaat uit verschillende modules. Schrijf in voor de volledige reeks.

MODULE 1: Huwelijk. TPR Rechtspraakoverzicht (2012 -2016)

MODULE 2: Echtscheiding. TPR Rechtspraakoverzicht (2012 -2016)

MODULE 3: Alimentatie. TPR Rechtspraakoverzicht (2012 -2016)

Maak kennis met TPR

Tijdschrift voor privaatrecht (TPR)

Het Tijdschrift voor Privaatrecht dankt zijn grote bekendheid ongetwijfeld aan de indrukwekkende overzichten van rechtspraak. Deze thematische rechtspraakoverzichten zijn van onschatbare waarde voor juristen die vanuit praktisch of theoretisch perspectief willen doordringen in één specifiek onderwerp. Ook de hoogstaande artikels waarin gerenommeerde auteurs hun persoonlijke visie geven over actuele ontwikkelingen in het privaatrecht, dragen bij tot een verdieping én verbreding van uw kennis.

TPR Online

Tijdschrift voor Privaatrecht beschikbaar als virtuele juridische bibliotheek:

  • Alle artikels en overzichten van rechtspraak uit het TPR sinds 1999
  • Krachtige Jura-zoekmotor om snel relevante artikels en bijdragen te vinden
  • Altijd up to date en overal beschikbaar