Op woensdag 21 en woensdag 28 augustus 2019 organiseert M&D Seminars de jaarlijkse Estate Planningsdagen. Dit jaar vindt er eerst een webinarday plaats op 21 augustus. Op 28 augustus vindt dan de klassikale studiedag plaats.

Tijdens deze tweedaagse wordt gefocust op een aantal nieuwigheden in het landschap van de vermogensplanning, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een aanbod van 3 webinars en 2 klassikale sessies.

Programma

  • 09:30 – 11:30: Zorgvolmacht als sluitstuk van vermogensplanning: mogelijkheden en grenzen anno 2019(Mr. Van den Broeck)
  • 12:30 – 14:30: Fiscale planning na het nieuwe goederenrecht (onder voorbehoud) of Actualia vastgoedfiscaliteit (Mr. Messiaen)
  • 15:30 – 17:30: Blijvende onduidelijkheden en 'verborgen' erfovereenkomsten in de hervorming van het erfrecht (Mr. Elsermans)

Praktische informatie

Prijs: 289 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Als u meerdere webinars combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal webinars. Voor 2 webinars betaalt u 214 €. Voor de volledige reeks, zijnde 3 webinars betaalt u 289€.

Inschrijven

De reeks bestaat uit verschillende modules. Stel uw reeks samen voor volgende modules:

Module 1: Het nieuwe goederenrecht: game changer voor fiscale vastgoedplanning

Module 2: Blijvende onduidelijkheden en 'verborgen' erfovereenkomsten in de hervorming van het erfrecht

Module 3: Zorgvolmacht als sluitstuk van vermogensplanning: mogelijkheden en grenzen anno 2019