Leren, inspireren en netwerken

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk, u leert verschillende visies op uw functie kennen en legt interessante contacten voor de toekomst.

Waarom u als paralegal dit event niet mag missen?

  • Laat u inspireren door onze topsprekers
  • Kies uit 4 praktische workshops en stel uw eigen programma samen
  • Ontdek een mix van professionele vaardigheden en thema’s op uw maat
  • Leer van praktijkvoorbeelden en best practices
  • Breid uw netwerk uit en deel uw kennis met collega’s

Programma

Het programma wordt op dit moment samengesteld.

Waarom is de Paralegal Day een must?

Paralegals hebben een snel evoluerend beroep en staan voor interessante digitale uitdagingen. Deelnemers en sprekers benadrukken het belang van een Paralegal Day. Ontdek hun argumenten in deze video.

Wat uw collega-paralegals ervan vonden

"

Het is erg interessant en leerrijk om collega's paralegal te ontmoeten en praktijkervaringen uit te wisselen. Ook de ruime waaier van thema's die aan bod komen, zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is en geven een aanzet om bepaalde onderwerpen verder uit te diepen

"
Saskia De Jonghe , Trainee Paralegal , Engie (ex. GDF SUEZ)
"

Net zoals vorig jaar, boeiende onderwerpen en sprekers. Leuk dat je de kans krijgt om ervaringen met andere paralegals te delen.

"
Laure Vijfeyken , Paralegal , Delhaize Group (Belgium)
"

Het is altijd interessant om kennis te maken met nieuwe mensen uit andere sectoren met een gelijkaardige takenpakket dat tegelijkertijd toch uiteenlopend blijkt te zijn.

"
Sara Aelbrecht , Assistente Juridische Dienst , Total Belgium

Praktische informatie

Prijs: 600 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng jouw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaal je maar de helft!

Inschrijven

Data

Nieuws

7 skills die elke paralegal moet bezitten

Of je als paralegal nu een bedrijfsjurist, advocaat of notaris assisteert, je job vraagt vandaag veel verantwoordelijkheidszin en flexibiliteit. Maar welke skills worden in de toekomst verwacht van de paralegal ? Wil je het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen van de toekomst, dan zijn deze zeven skills een must!

Enkele sfeerbeelden

We zagen gepassioneerde paralegals die zich elke dag 110% inzetten. Diezelfde inzet toonden ze op de Paralegal Day 2018: passie, inzicht en vooral ook veel plezier. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates over de Paralegal Day