3 redenen waarom dit congres op één dag uw horizon verruimt

Laat u inspireren door topsprekers!

Wolters Kluwer selecteerde voor de Paralegal Day een team experten met ruime ervaring in de juridische wereld. Zij delen hun kennis en expertise in de vorm van interactieve workshops. Met hun input kunt u echt meteen concreet aan de slag!

Stel zelf uw dag samen op maat van uw behoeften

De ene paralegal is de andere niet. Daarom bieden we u een ruime keuze om deze dag volledig op maat van u interesses samen te stellen. Onze trainers bieden u praktische handvaten en duiken diep met u in de gekozen materie.

Interesse om uw legal skills te verfijnen en praktijkgerichte tips te ontvangen die u meteen kan toepassen in uw dagdagelijkse praktijk? Wilt u graag op de hoogte zijn van de toekomstmogelijkheden voor paralegals? Hoe kan u zich vandaag al voorbereiden op de toekomst? En bent u benieuwd naar gouden tips om te onderhandelen?

Paralegals only

Deze dag is helemaal opgebouwd op sterke skills die elke paralegal nodig heeft. U maakt kennis met verschillende visies op uw beroep, ontmoet interessante collega’s en legt contacten voor de toekomst.

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal met een kop koffie
09:00 - 10:00

Digitaal Efficiënt op de werkvloer: #metoo

Gregory Janssens
10:00 - 12:30

Corporate Housekeeping: beheer van een internationale portfolio vennootschappen; de nieuwe Belgische vennootschapswetgeving.

Bea Hendrickx

Presentatietechnieken / Public speaking

Wim Coessens
11:00 - 11:15
Netwerkpauze
12:30 - 13:30
Walking lunch
13:30 - 15:00

Doelgerichte brieven en e-mails schrijven

Gonnie Put

Busy Brain

Rudi Francken
15:00 - 15:15
Koffiepauze
15:15 - 16:45

GDPR: welke rol kan de paralegal spelen als DPO

Saskia Monseur

Je sterker opstellen in conflictsituaties, enkele krachtige tips en tools....

Theo Hamaekers
16:45 - 17:45
Netwerkdrink

Waarom is de Paralegal Day een must?

Paralegals hebben een snel evoluerend beroep en staan voor interessante digitale uitdagingen. Deelnemers en sprekers benadrukken het belang van een Paralegal Day. Ontdek hun argumenten in deze video.

Getuigenissen

"

Net zoals vorig jaar, boeiende onderwerpen en sprekers. Leuk dat je de kans krijgt om ervaringen met andere paralegals te delen

"
Laure Vijfeyken , Paralegal , Delhaize Group (Belgium)
"

Het was mijn eerste deelname dus ik wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. Het is zeer goed meegevallen, de sessies waren zeer interessant, heb ook enkele leuke mensen leren kennen, en alles was tot in de puntjes georganiseerd. Voor herhaling vatbaar!

"
Debbie Gysemans , Paralegal , Clear2Pay NV
"

Het is erg interessant en leerrijk om collega's paralegal te ontmoeten en praktijkervaringen uit te wisselen. Ook de ruime waaier van thema's die aan bod komen, zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is en geven een aanzet om bepaalde onderwerpen verder uit te diepen.

"
Saskia De Jonghe , Trainee Paralegal , Engie (ex. GDF SUEZ)

Docent(en)

cr-00164080

Gonnie Put

Gonnie Put studeerde rechten en criminologie aan de KU Leuven. Ze werkte ruim 8 jaar als juriste en ging daarna aan de slag als journaliste en reporter-redacteur bij radio en bij VRT-televisie. Ze ontdekte dat juridische professionals nooit geleerd hebben om hun complexe boodschap helder te brengen. Daarom specialiseert ze zich in inhousetrainingen op maat en maakt ze complexe teksten een stuk begrijpelijker én geschikt voor digitaal gebruik. Dit leidde tot de oprichting van Bureau Klare Taal, een trainings- en adviesbureau voor klare taal in juridische en andere complexe teksten. Intussen geeft Gonnie ook praktijkcolleges juridisch schrijven aan de rechtenstudenten van de KU Leuven.

Saskia Monseur

Saskia Monseur, zelfstandige paralegal — Certified Data Protection Officer

Bea Hendrickx

Bea Hendrickx, paralegal consultant, Hendrickx Bea

D_02495.jpg

Theo Hamaekers

Theo Hamaekers heeft een rijke ervaring opgebouwd in het begeleiden en coachen van individuen en teams. Hij kijkt ernaar uit om dit met anderen te delen en tegelijkertijd te inspireren en geïnspireerd te worden. Theo is de drijfveer achter Inspiration4You, een organisatie die individuen, teams en bedrijven helpt in het realiseren van hun dromen en ambities.

D_03050.jpg

Wim Coessens

Wim Coessens is managing director van The Works! Hij bouwde zijn ervaring op in de wereld van de media en communicatie bij oa de VRT, De Morgen en als algemeen coördinator van het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen. Vanuit zijn expertise traint en coacht hij professionals en helpt hen het beste te halen uit hun communicatie.

cr-01843298

Gregory Janssens

Gregory Janssens is geboeid door en expert in digitale efficiëntie. Na 10 jaar head of sales bij Nokia Benelux verstevigde hij zijn digitale kennis bij Ingenico (Tunz.com) en uiteindelijk als e-commerce consultant bij Bpost. Sindsdien deelt Gregory elke dag zijn passie en kennis. Hij traint jaarlijks zo'n 800 mensen efficiënter om te gaan met hun digitale tools. Als keynote spreker engageert hij zijn passie om de aanwezigen ervan te overtuigen dat de digitale revolutie een opportuniteit is voor ons allemaal. Zijn klanten zijn zelfstandigen, banken en andere multinationals in transformatie.

Praktische informatie

Prijs: 600 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng jouw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaal je maar de helft!

Partner(s)

Inschrijven

Data

Nieuws

7 skills die elke paralegal moet bezitten

Of je als paralegal nu een bedrijfsjurist, advocaat of notaris assisteert, je job vraagt vandaag veel verantwoordelijkheidszin en flexibiliteit. Maar welke skills worden in de toekomst verwacht van de paralegal ? Wil je het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen van de toekomst, dan zijn deze zeven skills een must!

Enkele sfeerbeelden

We zagen gepassioneerde paralegals die zich elke dag 110% inzetten. Diezelfde inzet toonden ze op de Paralegal Day 2017: passie, inzicht en vooral ook veel plezier.