Digitale efficiëntie? Tech-savvy? Vanaf nu altijd!

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee je taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Verlies je jou in de hoeveelheid digitale online tools en ben je op zoek naar toegankelijke online tools die jou kunnen ondersteunen in jouw dagelijks werk?

  • Met welke software werk je met jouw internationale collega's op één document?
  • Kan ik mijn mailbox verlichten en toch efficiënt blijven werken?
  • Hoe krijg je in een mum van tijd jouw to do's en jouw projecten gepland in de cloud?

Tijdens dit hands-on congres ontdek je verrassende en direct inzetbare tools, waaronder Slack, Trello, Office 365, OneNote en nog veel meer. Na afloop gaat u helemaal 'tech-savvy' door het leven.

Gaat het enkel over de tools? Nee, absoluut niet. We sluiten deze dag af met enkele inspirerende sessies die je helpen om tot een gezonde digitale mindset te komen.

Learning by doing

We voorzien voor jou een Windows Surface. Je oefent tijdens elke sessie real-time.

Kies uit 12 sessies

Ga je voor Trello? Office 365? Of OneNote? Kies enkel de workshops die voor jou het meest relevant zijn.

Enige digitale kickstart in België

Het eerste congres waar praktisch gebruik centraal staat. Geen abstracte theorieën over digitale transformatie.

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor elke moderne professional die:

  • zich verliest in de hoeveelheid digitale online tools
  • online tools vanaf nu efficiënt wil inzetten
  • op zoek is naar tools die zijn/haar dagelijks werk kunnen ondersteunen of vergemakkelijken

Programma

09:00 - 09:30
Onthaal
09:30 - 10:30

Plenaire openingssessie: Anders werken, transities in samenwerken

Bouke van Kleef
10:30 - 12:00

OneNote: the paperless office

Wouter van Betten

Trello: plan jouw taken & die van jouw team

Tom Devos

Introductie tot IBM Cloud Connections

Philip Janssens
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:30

Samenwerken en documenten delen in O365

Bouke van Kleef

Slack: verlicht jouw inbox en communiceer efficiënt met jouw team

Tom Devos

Smart digital tools: boost uw efficiëntie

Peter Plusquin
14:30 - 16:00

MS Teams: chat als een professional

Wouter van Betten

De Google-suite ontrafeld

Google Tools

Peter Daneels

Samenwerken en informatie delen met Confluence en JIRA

The ones to watch

Bert Heymans
16:00 - 16:15
Pauze
16:15 - 17:15

Technostress: laat de techniek voor jou werken

Bouke van Kleef

Uw digitale efficiëntie

Gregory Janssens

Docent(en)

cr-00008068

Wouter van Betten

Wouter van Betten is gecertificeerd Microsoft Master Instructor. Hij geeft al meer dan tien jaar software-opleidingen voor bedrijven als Telenet, KBC, De Lijn, … Zijn heldere en pasklare uitleg wordt door de deelnemers enorm geapprecieerd.

cr-01806084

Bouke van Kleef

Bouke van Kleef is directeur van AVK | Innovatie > Training > Advies. Daarnaast is hij trainer, innovatiecoach en onafhankelijk adviseur op het gebied van slimmer werken op kantoor. In de afgelopen jaren heeft Bouke aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van effectiever en efficiënter werken op kantoor. Vanuit zijn passie voor kantoor-productiviteit verzorgt hij regelmatig trainingen over digitaal werken, van tool tot en met de menselijke kant van papierloos werken. Onderwerpen van zijn expertise zijn, onder andere, papierloos werken, digitaal vergaderen, e-mail minderen, modern timemanagement, omgaan met techno-stress, digitale vaardigheden, Office365, Het Nieuwe Werken en SharePoint. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

cr-01843298

Gregory Janssens

Gregory Janssens is geboeid door en expert in digitale efficiëntie. Na 10 jaar head of sales bij Nokia Benelux verstevigde hij zijn digitale kennis bij Ingenico (Tunz.com) en uiteindelijk als e-commerce consultant bij Bpost. Sindsdien deelt Gregory elke dag zijn passie en kennis. Hij traint jaarlijks zo'n 800 mensen efficiënter om te gaan met hun digitale tools. Als keynote spreker engageert hij zijn passie om de aanwezigen ervan te overtuigen dat de digitale revolutie een opportuniteit is voor ons allemaal. Zijn klanten zijn zelfstandigen, banken en andere multinationals in transformatie.

D_02358.jpg

Peter Plusquin

Peter Plusquin is trainer bij Global Edutainment, een trainingsbureau gespecialiseerd in het verhogen van persoonlijke effectiviteit. Peter geeft lezingen, workshops en trainingen in onder andere snellezen, timemanagement, efficiënter werken met e-mail, slimme internettools, coaching en communicatie. Peter is auteur van het boek ‘SmartReading: lees een boek per uur’. Zijn trainingen zijn hands-on, to the point en direct toepasbaar.

d_03754

Bert Heymans

Bert Heymans is Senior Project Manager en Business Analist voor PHPro. Hij heeft een achtergrond in software ontwikkeling en experimenteert sinds 2006 met tools en technieken die project management ondersteunen. Als lean management enthousiasteling gelooft hij sterk in tools die de samenwerking op een hoger niveau kunnen tillen en processen helpen afstemmen op de noden van een ondernemen.

d_03857

Wesley Lenssen

Wesley Lenssen, geboren en getogen in Maasmechelen, opgegroeid tot Customer Experience Addict. Die 'customer' microbe besmette hem al op zijn eerste dag als verkoper in de Levi's Store en hij is hiervan nooit meer genezen. Na het afronden van zijn studies, nam hij de challenge aan om als Customer Experience Officer NN Belgium te transformeren van product-gerichte verzekeraar, naar een bedrijf waar de klant werkelijk centraal staat. Met een kleine omweg als accountmanager voor een Nederlandse audiovisuele speler, richt hij zijn pijlen op de digitale klantervaringen waaraan Intago mag werken. Onder het motto 'Think Customer, Get Digital' speelt Intago de kaart van Digitale Transformatie, met een voortdurende focus op consistent buitengewone klantervaringen.

Praktische informatie

Prijs: 450 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 6 uren

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partners

Inschrijven