Digitale efficiëntie? Tech-savvy? Vanaf nu altijd!

Vandaag bestaan er oneindig veel handige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Door slim en efficiënt te werken met digitale tools hebt u dubbel voordeel: u verhoogt niet enkel uw productiviteit maar verlaagt ook uw werkdruk!

Tijdens dit hands-on congres ontdekt u verrassende en direct inzetbare tools, waaronder Slack, Trello, Office 365, OneNote en nog veel meer. We leren u de tools efficiënt inzetten en u gaat tijdens elke sessie praktisch aan de slag zodat u het gebruik onder de knie krijgt. Na afloop gaat u helemaal 'tech-savvy' door het leven.

Gaat het enkel over de tools? Nee, absoluut niet. We sluiten deze dag af met enkele inspirerende sessies die u helpen om tot een gezonde digitale mindset te komen.

Learning by doing

We voorzien voor u een Windows Surface. U oefent tijdens elke sessie real-time.

Kies uit 12 sessies

Gaat u voor Trello? Office 365? Of OneNote? Kies enkel de workshops die voor u het meest relevant zijn.

Enige digitale kickstart in België

Het eerste congres waar praktisch gebruik centraal staat. Geen abstracte theorieën over digitale transformatie.

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor elke moderne professional die:

  • zich verliest in de hoeveelheid digitale online tools
  • online tools vanaf nu efficiënt wil inzetten
  • op zoek is naar tools die zijn/haar dagelijks werk kunnen ondersteunen of vergemakkelijken

De reacties van enkele deelnemers waren alvast bijzonder enthousiast

"

Ik kreeg op 1 dag heel veel praktische tips over applicaties die ik reeds gebruik, maar leerde terzelfder tijd heel wat nieuwe dingen: van sneltoetsen tot handige Apps. Prima docenten, prima organisatie.

"
Saskia Deschepper, projectleider, Liantis
"

Ik vind het zeker een meerwaarde, want je komt in contact met nieuwe apps en software. Het is aan jezelf om te kijken hoe je er mee verder gaat, maar de opening is gemaakt.

"
Bart Van Herbruggen, teamleader finance, AZO nv
"

Heel wat nieuwe dingen ontdekt. Ik had ook andere sessies willen bijwonen, een keuze maken was dus niet makkelijk. Hopelijk is het geen jaar wachten tot de volgende editie eraan komt.

"
Anoniem , ,
"

Voldeed perfect aan de verwachtingen. Goed inzicht gekregen in de tools. Jammer dat ik moest kiezen :-) Was ook benieuwd naar de andere mogelijkheden.

"
Kris Nicolai, L&D Manager, Game Mania
"

Het was een eye opener. Je beseft ineens dat er heel wat applicaties / tools op de markt bestaan die jouw leven als projectleider/manager en jouw samenwerking met de teamleden vergemakkelijken. Digital Tools laat zien hoe de nieuwe applicaties jou kunnen helpen en het nodigt jou uit om op ontdekking te gaan. En dat ga ik nu zeker doen.

"
Eric Wong, Lead Support Center, AG Real Estate

Programma

09:00 - 09:30
Onthaal
09:30 - 10:30

Plenaire openingssessie: Anders werken, transities in samenwerken

Ed Hartskeerl
10:30 - 12:00

OneNote: the paperless office

Wouter van Betten

Trello: plan uw taken en die van uw team

Bert Heymans

Smart digital tools: boost uw efficiëntie

Sophie Loontiens
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:30

MS Planner: organiseer moeiteloos en efficiënt uw teamwerk

Wouter van Betten

Samenwerken en documenten delen in O365

Ed Hartskeerl

Slack: verlicht uw inbox en communiceer efficiënt met uw team

Bert Heymans
14:30 - 16:00

MS Teams: chat als een professional

Wouter van Betten

De Google-suite ontrafeld

Peter Daneels

Samenwerken en informatie delen met Confluence en JIRA

Bert Heymans
16:00 - 16:15
Pauze
16:15 - 17:15

Digitaal samenwerken: de sleutel van succes zit in de gedragsverandering

Ed Hartskeerl

Uw digitale efficiëntie

Gregory Janssens

Docent(en)

cr-00008068
Wouter van Betten

Wouter van Betten is gecertificeerd Microsoft Master Instructor. Hij geeft al meer dan tien jaar software-opleidingen voor bedrijven als Telenet, KBC, De Lijn, … Zijn heldere en pasklare uitleg wordt door de deelnemers enorm geapprecieerd.

Lees meer
cr-01843298
Gregory Janssens

Gregory Janssens is geboeid door en expert in digitale efficiëntie. Na 10 jaar head of sales bij Nokia Benelux verstevigde hij zijn digitale kennis bij Ingenico (Tunz.com) en uiteindelijk als e-commerce consultant bij Bpost. Sindsdien deelt Gregory elke dag zijn passie en kennis. Hij traint jaarlijks zo'n 800 mensen efficiënter om te gaan met hun digitale tools. Als keynote spreker engageert hij zijn passie om de aanwezigen ervan te overtuigen dat de digitale revolutie een opportuniteit is voor ons allemaal. Zijn klanten zijn zelfstandigen, banken en andere multinationals in transformatie.

Lees meer
d_03754
Bert Heymans

Bert Heymans is Senior Project Manager en Business Analist. Hij heeft een achtergrond in software ontwikkeling en experimenteert sinds 2006 met tools en technieken die project management ondersteunen. Als lean management enthousiasteling gelooft hij sterk in tools die de samenwerking op een hoger niveau kunnen tillen en processen helpen afstemmen op de noden van een onderneming.

Lees meer
cr-01839690
Peter Daneels

Peter is passioneel en erg enthousiast als het over de Google toolset gaat. Zozeer zelfs dat hij in 2010 zelfstandige werd en er een eigen bedrijf rond startte (DANSC). Vandaag helpt Peter sales- en marketingprofessionals (en andere kenniswerkers) om efficiënter én effectiever te werken en verkopen met de hulp van technologie. Peter geeft zelf nog regelmatig Google Apps for Work trainingen bij kleine en grote organisaties in de Benelux.

Lees meer
d_03947
Sophie Loontiens

Sophie Loontiens werkte zelf in de privé sector als o.a. international sales en kwaliteitsverantwoordelijke alvorens de stap te zetten naar trainer in alles wat met efficiëntie te maken heeft. Wilt u een boek kunnen lezen in een uur? Uw mailbox leren beheersen of iedere dag tijd winnen met tips en tricks en online tools? Dan bent u bij haar aan het juiste adres. Het gaat er niet altijd om harder te werken, gewoon slimmer.

Lees meer
cr-01806083
Ed Hartskeerl

Ed is een enthousiaste en gedreven trainer van AVK en is onder andere gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket. Daarnaast verzorgt hij ook trainingen over OneNote, Papierloos werken en SharePoint voor zowel eindgebruikers als key-users. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 509 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 6 uren

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Inschrijven

Data