Extra editie wegens groot succes!

De Excel Experience Day van 13 juni was met maar liefst 250 enthousiaste Excelgebruikers helemaal volgeboekt. Wegens dit groot succes komt er nog een extra editie dit najaar: afspraak op dinsdag 23 oktober in Bluepoint Antwerpen (Berchem). Dit is uw laatste kans dit jaar op een turbo Excel-update.

Boost uw Excelkennis in 1 dag!

De Excel Experience Day is de jaarlijkse place-to-be voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden. In oktober zijn we al toe aan de 16e editie. De afgelopen jaren haalden niet minder dan 3 320 enthousiaste Excelgebruikers hun hart op tijdens de Excel Experience Days van Kluwer Opleidingen.

 

 

Excelleren in Excel

Wie dagelijks werkt met Excel, weet hoe oneindig veel mogelijkheden en toepassingen deze tool biedt. Vaak gebruikt u deze mogelijkheden beperkt of inefficiënt. Niet uit onwil, wel uit onwetendheid. Efficiënt en slim omgaan met Excel kan u nochtans enorm veel kostbare tijd en frustratie besparen. Grijp uw kans om in één dag uw Excelkennis te boosten.

Voor enthousiaste en frequente Excelgebruikers

Dring dieper door in het Excel-labyrint. Tijdens de verschillende workshops verkent u de enorme draagwijdte van deze populaire softwaretool.

Maar liefst 16 parallelsessies op alle niveaus

Dankzij de ruime keuze aan parallelsessies is er voor ieder wat wils. U stelt zelf à la carte de ideale opleidingsmix samen.

Tips, tricks en ongekende toepassingen voor een wereld van verschil

Het sneller kunnen uitvoeren van alledaagse bewerkingen in Excel ligt vaak aan kleinigheden. Zo kan een macro of een shortcut u zeeën van tijd uitsparen.

Getuigenissen

 • “Het was een fantastisch georganiseerd event. Het systeem van switchen van trainer en locatie houdt de dynamiek erin. Overall bravo!”
  Karolien Vloeberghs, Team Coördinator, Beneo-Orafti

 • “Een gevarieerd aanbod van basis tot expert en duidelijke structuuropbouw van de lesdag. Lesgevers zijn één voor één experten en hebben zeker de nodige didactische skills om deze "technische" materie aangenaam te maken.”
  Hilde Van Nuffel, Account Manager, BSN Medical-Essity

 • “Een heel boeiende en leerrijke dag met een uitgebreid gamma aan keuzemogelijkheden. Zowel voor de nieuwe als ervaren gebruiker.”

  Niek Van den Hende, stafmedewerker personeel, Stadsbestuur Sint-Niklaas

 • “Grote verscheidenheid aan aangeboden sessies zorgt ervoor dat iedereen sessies kan volgen dat voor hem van nut kunnen zijn in de werkomgeving. Leerkrachten zijn vakkenners en geven een duidelijke uitleg en staan open voor vragen en extra info tijdens de pauzes of achteraf via mail. Alles op USB stick is heel handig zodat je thuis met behulp van de slides sommige oefeningen nogmaals kan maken en nog wat oefenen. De tips en tricks van de lessen waren ook zeer nuttig, shortcuts en dergelijke!!”
  Jonathan Jacobs, Trainee, Greenyard Fresh Belgium

Also in English

excel-beeld

Hebt u Engelstalige collega’s? Volgt u zelf liever de workshops in het Engels? Dit najaar organiseren wij op 22 november 2018 voor de eerste maal de Excel Experience Day in het Engels. Surf naar deze pagina voor meer informatie of inschrijvingen.

Programma

Klik op de naam van de sessie voor alle details van deze workshop en de verwachte voorkennis. Zo bent u zeker dat deze zal beantwoorden aan uw verwachtingen!

08:30 - 09:00
Onthaal met koffie
09:00 - 09:25
Plenaire openingssessie
09:30 - 11:00

Draaitabellen: maken en bewerken

Basis

David Loomans

Van saaie cijfers naar duidelijke, leesbare en aantrekkelijke grafieken in Excel

Medium

Wouter van Betten

Efficiënter werken met Excel 2016

Alle niveaus

Tom Ysewyn
11:00 - 11:15
Koffiepauze
11:15 - 12:45

Draaitabellen: gevorderde functionaliteiten

Medium

David Loomans

VLOOKUP, HLOOKUP, IF: hoe werkt het nu echt?

Medium

Wouter van Betten

Interactieve dashboards met Excel - deel 2

Expert

Danny Puype

Conditional formatting correct gebruiken

Medium

Tom Ysewyn
12:45 - 13:45
Walking lunch
13:45 - 15:15

Draaitabellen: troubleshooting & finesses

Advanced

David Loomans

Datum- en tijdsfuncties correct gebruiken

Medium

Danny Puype

Starten met macro's in VBA

Advanced

Sylvio Rodriguez
15:15 - 15:30
Koffiepauze
15:30 - 17:00

Win tijd met 10 minder bekende maar nuttige functies

Advanced

Danny Puype

Berekeningen & data-analyse in PowerPivot met DAX

Advanced

Johan Vermeire

Ophalen & verwerken van data via PowerQuery

Advanced

Sylvio Rodriguez

Een voorproefje: ontdek handige tips

8-excel-tips-2

Ontdek handige tips die u in een handomdraai efficiënter laten werken met Excel 2016. Lees ze hier.

Learning by doing

U kijkt tijdens de Excel Experience Day niet toe van de zijlijn. De boodschap luidt: learning by doing.

Interactieve sessies op de computer

Als deelnemer aan de Excel Experience Day krijgt u een eigen laptop ter beschikking, uitgerust met MS Excel 2016 (Engelstalige versie). Tijdens alle workshops lost u onder deskundige begeleiding concrete cases op en hebt u de mogelijkheid om “real-time” te oefenen.

Welke Excel-versie?

Alle sessies worden uitsluitend in Excel 2016, Engelstalige versie, gegeven. Werkt u zelf met een oudere versie van Excel? Neem dan eerst contact met ons op, dan adviseren wij u graag verder.

Maar liefst 16 parallelsessies op alle niveaus

U hebt per sessie altijd de keuze tussen 4 mogelijke workshops. Om de keuze voor u te vergemakkelijken hanteren wij voor het niveau van onze workshops de volgende indeling: basis, medium, advanced, advanced+. Zo ervaart u tijdens de Excel Experience Day de ultieme opleidingsmix. Goed voor een maximaal leerresultaat.

Plug uw USB-stick thuis of op het werk in!

Daarop vindt u alle presentaties en cases. Ideaal om de Excel Experience Day thuis of op kantoor te herbeleven. En om naar hartenlust te oefenen.

Docent(en)

cr-00004720

Johan Vermeire

Johan Vermeire is Learning Consultant bij Xylos en is er dé expert in Excel. Functies, PivotTables, VBA-programmatie, Power BI … hij draait er zijn hand niet voor om. Deze expertkennis combineert hij met uitstekende didactische vaardigheden en jarenlange ervaring als trainer. Johan is ook Microsoft Certified Trainer, een mooie erkenning voor zijn werk.

cr-00008068

Wouter van Betten

Wouter van Betten is gecertificeerd Microsoft Master Instructor. Hij geeft al meer dan tien jaar software-opleidingen voor bedrijven als Telenet, KBC, De Lijn, … Zijn heldere en pasklare uitleg wordt door de deelnemers enorm geapprecieerd.

cr-01843687

Tom Ysewyn

Tom Ysewyn heeft met zijn 17 jaar ervaring als Microsoft Office-docent een antwoord klaar op al je vragen. Spreken voor grote groepen zit bij hem in het bloed. Of het nu over Office, xHTML, SQL of VB.net gaat, deze Xylos Learning Consultant doet je met zijn vurig betoog zin krijgen om met de nieuw verworven kennis meteen aan de slag te gaan.

D_01493.jpg

David Loomans

David Loomans heeft een zeer uitgebreide praktische kennis van Office-toepassingen. Hij werkt al meer dan 15 jaar als trainer en leidt daarnaast ontwikkelingsprojecten in Excel, Access, Word en Outlook Visual Basic.

D_02658.jpg

Danny Puype

Danny Puype is senior trainer en developer bij Intermotion Training. Hij is niet alleen een expert op het vlak van MS Excel, maar heeft ook een ruime kennis en ervaring in andere Office producten zoals MS Access en MS Project. Daarnaast is Danny gediplomeerd in toegepaste pedagogiek en een gecertificeerd web developer met Dreamweaver.

srodriguez2

Sylvio Rodriguez

Sylvio Rodriguez is gastdocent bij Intermotion Training. Sylvio is Consultant Management Reporting & BI, gespecialiseerd in Excel, Power BI en DAX. Met zijn financiële achtergrond (Master in Business Administration, regelmatig actief als Interim Finance Manager) spreek hij mee de taal van de financiële professionals.

Praktische informatie

Prijs: 667 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
 • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 7 uren

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Contact

Hebt u nog een inhoudelijke vraag over dit congres?

Neem dan contact op met Elke De Wit. Zij helpt u graag verder.

elke-003

Elke De Wit

Productmanager ICT en Projectmanagement

Elke.Dewit@wolterskluwer.com

015/45 34 21

Partner(s)

Inschrijven