Sponsors en stuurgroepen hebben een belangrijke rol in projecten. Succes en gedragenheid ligt voor een groot stuk in hun handen. Een actief betrokken projectsponsor zal door zijn inzet de kans op een succesvolle afloop van het project aanzienlijk verhogen. Daarom ontwikkelden we een online workshop specifiek voor opdrachtgevers.

U ontdekt hoe u projectleiders beter kunt ondersteunen en uitdagen, zodat u meer resultaten ziet. We delen tips uit onze ervaring, en houden de onderzoeksresultaten van Prosci tegen het licht. We halen inspiriatie bij PMI, PRINCE2, AgilePM en SCRUM.

Bestemd voor

Voor opdrachtgevers en stuurgroepen die duurzaam resultaat zoeken in een hedendaagse projectomgeving.

Programma

Een week vooraf krijgt u een video over de rol van de sponsor, de stuurgroep, en de projectleider. U neemt dat materiaal op uw eigen tempo door en kiest zelf wanneer u deze voorbereiding doet.

Tijdens de online workshop verkennen we hoe dat werkt in de praktijk en hoe u het kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Docent(en)

D_00077.jpg
Katia Van Belle

Katia Van Belle begon in 2000 training te geven binnen de JCI University Europe. Deze hobby werd een passie en ze besloot om er haar beroep van te maken. Eerst binnen De Post, nadien als zelfstandig trainer binnen Propellor, een training- en coachingbedrijf gespecialiseerd in project- en changemanagement. Hiervoor benut ze haar jarenlange ervaring als projectmanager voor onder andere SES Europe. Katia's opleidingen focussen op toepassingen in de dagelijkse realiteit van het werk.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Indien u zich inschrijft voor de volledige reeks, zijnde 4 modules, geniet u 20% korting en betaalt u slechts 364 euro.

Inschrijven

Data