In dit webinar zoeken we uit wat goesting geeft in projecten, hoe u ze laten 'bruisen en borrelen' en die bovendien snel resultaat opleveren. Want daar dromen we toch allemaal van, niet? We geven u 10 sleutels voor een pragmatische projectaanpak en veel tips die u meteen kunt toepassen in uw project.

Bestemd voor

Voor ervaren projectleiders die hun project naar een hoger niveau willen tillen.

Programma

Een week vooraf krijgt u videomateriaal over de concepten en theorie uit dit webinar. U kunt dat materiaal op uw eigen tempo doornemen en u kiest zelf wanneer u deze voorbereiding doet.

Tijdens de online workshop passen we deze concepten toe op jullie voorbeelden. We bedenken en bespreken mogelijke interventies, en leren van elkaar.

Docent(en)

D_00077.jpg
Katia Van Belle

Katia Van Belle begon in 2000 training te geven binnen de JCI University Europe. Deze hobby werd een passie en ze besloot om er haar beroep van te maken. Eerst binnen De Post, nadien als zelfstandig trainer binnen Propellor, een training- en coachingbedrijf gespecialiseerd in project- en changemanagement. Hiervoor benut ze haar jarenlange ervaring als projectmanager voor onder andere SES Europe. Katia's opleidingen focussen op toepassingen in de dagelijkse realiteit van het werk.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Indien u zich inschrijft voor de volledige reeks, zijnde 4 modules, geniet u 20% korting en betaalt u slechts 364 euro.

Inschrijven

Data