Uw project is complex en u wilt graag iedereen op één lijn krijgen. Maar productie, marketing, sales… ieder verdedigt zijn eigen belang in het project. De scope staat ter discussie en niet iedereen werkt even enthousiast mee. U zoekt naar een breder draagvlak, u wil sterkere buy-in. En die buy-in is nodig. Want die buy-in is de lijm die alle elementen van een project samenbindt en ervoor zorgt dat de verandering ook daadwerkelijk plaatsvindt.

In dit webinar krijgt u praktische tips om mensen aan boord te krijgen, om zo sneller een beter resultaat neer te zetten.

Bestemd voor

Ervaren projectleiders die meer buy-in willen voor hun project.

Programma

Een week vooraf krijgt u materiaal over de acht stappen van Kotter, een evidence based aanpak om verandering te realiseren. U neemt dat materiaal op uw eigen tempo door en kiest zelf wanneer u deze voorbereiding doet.

Tijdens de online workshop verkennen we hoe dat werkt in de praktijk en hoe u het kunt toepassen in uw eigen project.

Docent(en)

D_00077.jpg
Katia Van Belle

Katia Van Belle begon in 2000 training te geven binnen de JCI University Europe. Deze hobby werd een passie en ze besloot om er haar beroep van te maken. Eerst binnen De Post, nadien als zelfstandig trainer binnen Propellor, een training- en coachingbedrijf gespecialiseerd in project- en changemanagement. Hiervoor benut ze haar jarenlange ervaring als projectmanager voor onder andere SES Europe. Katia's opleidingen focussen op toepassingen in de dagelijkse realiteit van het werk.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Indien u zich inschrijft voor de volledige reeks, zijnde 4 modules, geniet u 20% korting en betaalt u slechts 364 euro.

Inschrijven

Data