Leidt u binnenkort een complexe vergadering? Monden uw meetings steevast uit in een oeverloze discussie zonder resultaat? Kortom, wilt u beter kunnen faciliteren en de touwtjes stevig in handen  houden?

Dan is deze webworkshop iets voor u. U leert hoe u vermijdt dat de vergadering een eindeloze praatbarak wordt, of uitmondt in een klaagzang. U kunt de juiste focus bepalen, voor voldoende interactie zorgen en de juiste vragen stellen. 

Zo wordt uw vergadering een moment waarop u écht meerwaarde creëert voor uw stakeholders én voor uzelf.

Bestemd voor

Voor beginnende en ervaren projectleiders die regelmatig een complexe vergadering in goede banen moeten leiden.

Programma

Een week vooraf krijgt u artikels, links en opdrachten:

  • Wanneer faciliteren géén goed idee is
  • Een evaluatie instrument om uw meeting voor te bereiden
  • Een korte bevraging

U neemt dat materiaal op uw eigen tempo door en kiest zelf wanneer u deze voorbereiding doet.

Tijdens de online workshop passen we deze concepten toe op jullie voorbeelden. We bedenken en bespreken mogelijke interventies, en leren van elkaar.

Docent(en)

D_00077.jpg
Katia Van Belle

Katia Van Belle begon in 2000 training te geven binnen de JCI University Europe. Deze hobby werd een passie en ze besloot om er haar beroep van te maken. Eerst binnen De Post, nadien als zelfstandig trainer binnen Propellor, een training- en coachingbedrijf gespecialiseerd in project- en changemanagement. Hiervoor benut ze haar jarenlange ervaring als projectmanager voor onder andere SES Europe. Katia's opleidingen focussen op toepassingen in de dagelijkse realiteit van het werk.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Indien u zich inschrijft voor de volledige reeks, zijnde 4 modules, geniet u 20% korting en betaalt u slechts 364 euro.

Andere modules

Inschrijven

Data