Show me the data!

We leven in een digitaal en informatierijk tijdperk. Hierdoor is 'data' cruciaal geworden om de juiste business beslissingen te nemen. Data veranderen fundamenteel de manier waarop organisaties zaken doen, hoe zij communiceren en hoe zij beslissingen nemen. Het zet traditionele bedrijfsmodellen op zijn kop en brengt nieuwe opportuniteiten naar de markt.

Het verkrijgen van de 'nieuwe olie' is niet noodzakelijk het probleem. De moeilijkheid is efficiënt en effectief gebruik te maken van die gegevens.

Data-savvy organisatie

 

Alles start bij het bedenken van een effectieve en holistische datastrategie – hiermee geeft u prioriteit aan datamanagement!

Eerst moet u begrijpen welke gegevens u hebt en hoe u die duidelijk structureert; ten tweede moet u die gegevens kunnen filteren en bepalen wat u nodig hebt; en als laatste stap moet u die gegevens ook kunnen analyseren en duidelijk kunnen visualiseren.

Omdat data zo wijdverspreid is in de organisatie, reikt het verder dan de professionele beroepen en competenties van medewerkers. Iedereen heeft een rol in datamanagement, hetzij als eigenaar van data, eigenaar van een dataproces of gewoon als gebruiker.

Opleiding Data Science van A tot Z

De 10-daagse opleiding ‘Data Science van A tot Z’ is bedoeld voor iedereen die data science in de dagelijkse praktijk wil brengen en een boost wil geven aan zijn of haar carrière.

Data:

  • vanaf 10-09-2019 - Borgerhout (Antwerpen)
  • vanaf 31-03-2020 - Aalst
  • vanaf 06-10-2020 - Elewijt

Uw data visualiseren?

Ontdek onze visual-opleidingen

Wat zeggen onze klanten?

"

Het overzicht van datamodellen was duidelijk en de goede insteek en helder verhaal heeft geleid tot een beter begrip van het nut ervan en hoe te analyseren in bredere zin.

"
Sandro Gonzalez-Maseda, analist, VUB Vrije Universiteit Brussel
"

Deze opleiding kan voor eenieder die data-analyse wil uitvoeren en gegevens op een overzichtelijke manier wenst voor te stellen, aanbevolen worden. De lesgever maakt ook deel van het succes van deze opleiding.

"
Christophe Boone, rapportering databanken, FIT Flanders Investment & Trade

Advies nodig?

elke-003
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Elke De Wit
Productmanager
Tel.: +32 (0)15 45 34 21
elke.dewit@wolterskluwer.com

Lees meer
klop-lc-035
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Caroline Savoye
Learning consultant
Tel.: +32 (0)15 36 21 32
caroline.savoye@wolterskluwer.com

Lees meer