Artificial Intelligence is begonnen aan een succesvolle revolutie in de medische en farmaceutische sector door de introductie van AI-gestuurde oplossingen zoals geavanceerde en vroegtijdige diagnostiek, efficiënte medicijnontwikkeling en nauwkeurige ziektebewaking. Deze trend groeit snel vanwege de succesvolle resultaten en transformeert de medische en farmaceutische praktijken over de hele wereld.

Ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven en biowetenschappelijke organisaties die Artificial Intelligence (AI) implementeren zullen profiteren van verbeterde nauwkeurigheid, tijdsbesparing en risicovermindering, waardoor ze hun financiële winst kunnen maximaliseren.

Doelstellingen

 • Hebt u zich ooit afgevraagd hoe u verder kunt innoveren door gebruik te maken van de kracht van datagestuurde systemen?
 • Zal AI in staat zijn om nauwkeurige antwoorden te geven op zeer complexe vragen? Bijvoorbeeld: welke samenstelling zal interageren met andere potentiële geneesmiddelen die patiënten gebruiken?
 • Hebt u inspiratie nodig om met AI aan de slag te gaan of om de beste AI-gebruikscases binnen uw bedrijf te vinden?

Wij hebben alvast een boeiend 1-daags programma voor u klaarliggen. Tijdens deze opleiding kijkt u verder dan de misvattingen en leert u de potentiële voordelen van AI voor uw bedrijf verkennen.

Pluspunten

 • Verhoog uw concurrentievoordeel: speel beter en sneller in op uw klantenvraag en -gedrag. U weet welke strategische keuzes u moet maken.
 • Tijdens de opleiding werkt u zowel strategisch als praktisch uw eigen use case uit. Ga onmiddellijk in uw eigen organisatie aan de slag met het implementatieplan.
 • Deze opleiding wordt gegeven door échte AI experts die u helpen om verder te kijken dan de mythes en misvattingen die er bestaan rond AI. Onlangs heeft Omina Technologies de award voor AI persoonlijkheid op de Data Innovation Summit in ontvangst mogen nemen. Kortom, u krijgt expertise van de bovenste plank!

Programma

 • Ontvangst en introductie
 • Mijlpalen in de geschiedenis van Artificial Intelligence en de medische en farmaceutische sector
 • Basisbegrippen van Artificial Intelligence en Machine Learning
 • Case
 • Voetafdruk van AI in de medische en farmaceutische sector
 • Governance - Privacy - Ethische implicaties
 • AI-benchmarking in de biowetenschappelijke sector
 • Ontwikkeling van een stappenplan voor uw organisatie

 

Docent(en)

d_04167
Wouter Van den Broeck

Wouter heeft een multidisciplinaire achtergrond met o.a. Artificial Intelligence, datavisualisatie en architectuur. Hij werkte in verschillende internationale onderzoeks- en innovatiecontexten, met name op het gebied van geavanceerde softwaretools en gebruikersinterfaces om datagestuurd onderzoek en innovaties te vergemakkelijken. Wouter is in het bijzonder geïnteresseerd in hybride AI die tot doel heeft de sterke punten van symbolische en subsymbolische AI te combineren om zo hun respectievelijke beperkingen te overwinnen. Momenteel leidt hij de onderzoeksinspanningen bij Omina Technologies.

Lees meer
d_04168
Hassaan Baig

Hassaans achtergrond varieert van hardware Intelligence (robotica en Internet of things) tot Software Intelligence (Artificiële Intelligentie en Machine Learning). Hij behaalde zijn master in Artificiële Intelligentie aan de KU Leuven, wat hem in staat stelde om te werken met de modernste technologieën en ervaring op te doen op het gebied van Data Science, Computer Vision, Intelligente Machines, biologische prothesen en hersencomputerinterfacing. Vorig jaar werkte hij als Machine Learning Engineer bij Omina Technologies waar hij voornamelijk met klanten werkte aan zakelijke projecten en aan het metalearning-gedreven Omina Core Product.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 806 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

Gelieve te noteren dat deze opleiding in het Engels zal worden gegeven.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data