Doelstellingen

Welke werknemers hebben recht op tijdskrediet of een thematisch verlof? Welke voorwaarden en procedure moet worden nageleefd? Tijdens dit seminar leert u welke systemen er bestaan. Wat de gevolgen zijn voor u als onderneming en voor de werknemers. Natuurlijk staan we ook stil bij de nieuwigheden en belichten we praktische problemen.

Hoe werkt het?

Met dit webinar kunt u deze presentatie volgen via uw computer, tablet of smartphone.

De presentatie loopt van 12.00 tot 13.00 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u vanuit het Webex-platform een link waarmee u een half uur voor start kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker. 

Inbegrepen in het Social Eye abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het Social Eye abonnement. Alle informatie om als Social Eye abonnee gratis deel te nemen vindt u op de webinar pagina op Social Eye. 

Docent(en)

cr-01804491

Yves Stox

Yves Stox is gespecialiseerd in het Europees en Belgisch arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Hij heeft als consultant een jarenlange ervaring opgebouwd in adviesverlening aan diverse grote en middelgrote bedrijven inzake global mobility.

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 1 uren (In aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 1 punten (Op aanvraag)
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data