Tijdens dit webinar ontdekt u eenvoudige manieren om meer flexibiliteit te creëren binnen uw onderneming. Twee grote onderdelen komen aan bod: organiseren en belonen. Arbeidsorganisatie en performant belonen gaan hand in hand. Noem het “loon naar werk”.

 

Hoe kunt u de arbeidstijd zo organiseren dat uw onderneming efficiënt kan omspringen met vragen van klanten? Hoe kunt u tegelijk uw organisatie afstemmen op de  work-life-balance van uw werknemers? Tijdens dit webinar ontdekt u een toolbox met daarin onder andere de glijdende uren en de vrijwillige uren uit werkbaar en wendbaar werk. Maar glijdende uren en de kleine flexibiliteit lijken heel sterk op elkaar. Wat te kiezen? Hoe ze in te voeren?

 

Verplaatsingen nemen steeds meer tijd in beslag. Hoe telewerk aanpakken? Is het onderscheid tussen standaard en occasioneel telewerk wel relevant voor uw onderneming? Thuiswerk en mobiliteit is ook ruimer dan dat. Geef ook voldoende aandacht aan de kostenvergoedingen bij het uitbouwen van een aantrekkelijk beloningspakket.

 

Naast arbeidsorganisatie verdient het beloningspakket zeker ook aandacht. Hoe duur zijn de vrijwillige uren uit werkbaar en wendbaar werk? Kunt u de loonkost makkelijker beperken bij gewone overuren door de bv-vermindering?

 

Hoe werkt een webinar?

Met dit webinar kunt u deze presentatie volgen via uw computer, tablet of smartphone.

De presentatie loopt van 12.00 tot 13.00 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u een half uur op voorhand kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

 

Met bijscholingsattest

Na afloop van het webinar kunt u een bijscholingsattest van het OVB, IAB of BIBF ontvangen.

 

Inbegrepen in het Social Eye abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het Social Eye abonnement. Alle informatie om als Social Eye abonnee gratis deel te nemen vindt u op de webinar pagina op Social Eye (http://www.socialeye.be/Help.aspx?text=txtHelpWebinars).

Programma

Organiseren

- de arbeidstijd vs. klantvragen

- organisatie vs. work-life balance

- toolbox werkbaar en wendbaar werk.

- telewerk: standaard en occasioneel

 

Belonen

- telewerk: standaard vs occasioneel

- kostenvergoedingen en beloningspakket

- kosten

 

Docent(en)

cr-01804491

Yves Stox

Yves Stox is gespecialiseerd in het Europees en Belgisch arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Hij heeft als consultant een jarenlange ervaring opgebouwd in adviesverlening aan diverse grote en middelgrote bedrijven inzake global mobility.

cr-00030383

Veerle Van Daele

Veerle is Legal Quality Manager bij Partena Professional en beschikt over een jarenlange ervaring in adviesverlening en trainingen inzake arbeidsrecht. Haar specialiteit is de arbeidsduurreglementering in al zijn vormen: overwerk, flexibiliteitssystemen en strucurele organisaties arbeidstijd binnen de bedrijven.”

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 1 uren
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 1 punten
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven