Opleidingen werving en selectie die focussen op úw uitdagingen

De war for talent woedt volop op de arbeidsmarkt. Hoe maakt u het verschil als recruiter bij een bedrijf of bij een interim-, rekruterings- of selectiebureau? Hoe vindt u nog een geschikte kandidaat en hoe zorgt u sneller voor een optimale match met de vacature? De juiste opleiding werving en selectie geeft u daarvoor de vaardigheden in handen.

Wees gerust: een cursus recruitment van Kluwer Opleidingen staat met beide voeten in het nu. Want zoals u wellicht merkt, verschuift er heel wat in het domein van werving en selectie: het wordt voor werkgevers uitdagender om het juiste publiek te bereiken. De candidate experience wint aan belang. Het mobile only-tijdperk, social media zoals LinkedIn en de grote wildgroei aan job boards stellen oude methodes van rekruteren en talent acquisition in vraag. De opleidingen werving en selectie bieden u houvast bij al die uitdagingen.         

 

Recruiter-opleidingen voor alle niveaus

Recruitment, assessment, talentscouting, sourcing en management, … Het domein werving en selectie omvat talloze disciplines. Daarom krijgt u als recruiter de keuze uit een waaier van cursussen: van een basisopleiding recruitment (mét Federgon-certificaat) tot gespecialiseerde trainingen in interviewtechnieken, rekruteren met social media en assessments, …

 

Zó scherpt u uw vaardigheden als recruiter aan

  1. Krijg meer inzicht in het gedrag van kandidaten: bij de werving en selectie, bij de onboarding, bij de verdere ontwikkeling als medewerker, …   

  2. Ga onmiddellijk aan de slag met concrete oefeningen, cases en best practices.

  3. Laat u op een interactieve manier begeleiden naar een efficiënter selectieproces, een betere wervingsstrategie, scherpere interviews en assessments, ... Praktijk primeert!

 

Download uw opleidingscatalogus HR, Sociaal recht en payroll

met een volledig overzicht van alle opleidingen 2019

Advies nodig?

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke opleiding best bij uw noden aansluit? Neem vrijblijvend contact.

audrey-006
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Audrey Van den Bempt
Productmanager
Tel.: +32 (0)15 45 34 44
audrey.vandenbempt@wolterskluwer.com

Lees meer
klop-lc-008
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx
Learning consultant
Tel.: +32 (0)15 36 21 78
koen.dierckx@wolterskluwer.com

Lees meer

Laat u inspireren