Programma

Ontdek onze workshops die u helpen uw onderneming te transformeren

  • Sales and customer centricity
  • Intrapreneurship
  • Game influencing skills
  • Crystal leadership

Docent(en)

D_00471.jpg

Mirya Pollmann

Mirya Pollmann is trainer en coach met een sterk humane en sociale oriëntatie. Zij is psychologe van opleiding, met een specialisatie in systeemaanpak en NLP. Tijdens haar carrière in een internationale businessomgeving - waarvan meer dan 7 jaar in human resources management - deed zij heel wat praktijkervaring op. Haar passie is het begeleiden van het ontwikkelingsproces bij individuen. Dat blijkt ook uit haar energieke aanpak in haar trainingen en opleidingen.

D_03050.jpg

Wim Coessens

Wim Coessens is managing director van The Works! Hij bouwde zijn ervaring op in de wereld van de media en communicatie bij oa de VRT, De Morgen en als algemeen coördinator van het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen. Vanuit zijn expertise traint en coacht hij professionals en helpt hen het beste te halen uit hun communicatie.

cr-00175000

Kathleen Cools

Kathleen Cools is sales trainer en coach bij Attitudo en blikt terug op ruim 20 jaar ervaring als verkoper en sales manager in de ICT sector. Kathleen laat stoffige old school verkooptechnieken achterwege en brengt een vernieuwende kijk op het vlak van verkopen. De verkoopcyclus is omgevormd tot een aankoopproces dat wordt geleid door de klant. Vanuit de psychologie, NLP, systeemdenken en coaching heeft zij een aanpak met vaardigheden en attitudes die fundamenteel zijn voor de verkoper van de toekomst.

D_03651.jpg

Ronny Frickx

Ronny Frickx bouwde zijn people skills op als lijnmanager, hr-director en COO in een multinationale omgeving. Als freelancetrainer en consultant begeleidt hij managers en teamleiders naar krachtig leiderschap en een sterkere communicatie. En coacht hij hen bij changemanagement en strategie-implementatie.

Praktische informatie

Prijs: Gratis
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data