Doelgroep

De ideale ontmoetingsplaats voor elke hrm- en compensation & benefits-manager en –medewerker.

Uiteraard zijn ook andere professionals hartelijk welkom: juristen, advocaten, fiscale en financiële adviseurs, ...

 

Digitale documentatie van alle sessies

Onafhankelijke en gedreven topsprekers aan het woord

Op 1 dag bespaart u uren opzoekwerk

Informele contacten met leveranciers en collega’s

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal met koffie en versnaperingen
09:00 - 09:30

Plenaire introductiesessie - Waarheen met ons loonbeleid?

Bart Buysse, General director, VBO
09:30 - 10:30

Human capital trends en hun impact op rewards

Evelyne Eykelberg, Senior manager high impact HR, Deloitte
10:30 - 11:00
Koffiepauze
11:00 - 12:00

Loonbenchmarking en -evoluties

Wouter Beuckels, Manager, Hudson
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:15

Verloningsbeleid als strategisch instrument

Bart Van den Bussche, director, PwC en Mathias Loose, senior manager HR solutions, AON

Mobiliteit: actualiteit, wetgeving en fiscaliteit

Timothy Bruneel, director, Deloitte

Flexible Reward: Praktijkcase Nationale Loterij

Petra Vandendriessche en Mina Goldfays, Nationale Loterij
14:15 - 15:30

De 10 do’s en don’ts voor een Flexible Reward Plan van uw/hun dromen

Kris De Schutter, advocaat, Loyens & Loeff

Loonhuis van de toekomst

Bert De Greve, associate director OTM, Hudson
15:30 - 16:00
Pauze
16:00 - 17:15

Short term rewards en bonussen: wetgeving, rechtspraak en fiscaliteit

Tania Pittoors, Alexis Ceuterick en Ferdy Foubert van KPMG

Mobiliteit: Praktijkcase Deloitte

Robert de l’Escaille, Deloitte

Hoe ontwikkeling en welzijn borgen in de C&B strategie

Geoffroy Rubens, Lead consultant Strategic Reward en Tim Vermeire, Lead consultant HR & Well being, Attentia

Docent(en)

Tim Vermeire

Tim Vermeire is Lead Consultant HR & Wellbeing. Hij begeleidt reeds 14 jaar grote organisaties in het opstellen en borgen van een strategisch welzijnsbeleid in functie van flexibiliteit, duurzame inzetbaarheid, retentie en groei van medewerkers.

bart-buysse_1

Bart Buysse

Bart Buysse maakt als directeur-generaal deel uit van de Algemene Directie van het VBO, de grootste interprofessionele werkgeversorganisatie in België. Daar staat hij in voor alles wat raakt aan sociaal beleid: arbeidsrecht, arbeidsverhoudingen (sociaal overleg, sociale dialoog, conflicten), arbeidsmarktbeleid en sociale zekerheid. Hij is één van de onderhandelaars in de Groep van Tien, waarin de topmensen zetelen van de federale Belgische sociale partners. Vanaf oktober 2018 zal hij de leiding overnemen van Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie.

kris-de-schutter-2017

Kris De Schutter

Kris De Schutter is lid van de Employment & Benefits Praktijkgroep van Loyens & Loeff in België. Hij is co-hoofd van het Financial Institutions Team in België. Hij heeft o.a. aanzienlijke ervaring opgebouwd in herstructurerings- en veranderingsprocessen en in alternatieve beloningen. Kris heeft uitgebreide kennis van individueel en collectief arbeidsrecht, vooral in verband met beloningsregelingen.

bert-de-greve

Bert De Greve

Bert De Greve is business leader organizational talent management bij Hudson. Voordien begeleidde hij gedurende 13 jaar grote en kleine bedrijven bij hun hrm- en rewarduitdagingen. Hij is expert in functieclassificatie, strategic reward en compensation and benefits competentiemanagement en organization design.

bart-van-den-bussche

Bart Van den Bussche

Bart Van den Bussche is director hr services bij PWC en expert in reward en individuele inkomensbelasting. Sinds enkele jaren specialiseerde Bart zich in het brede spectrum van reward. Hij adviseert bedrijven over alle aspecten van verloning en beloning: van strategie over design tot implementatie.

D_02995.jpg

Ferdy Foubert

Ferdy Foubert is belastingconsulent en vennoot bij KPMG Belastingconsulenten en juridische adviseurs. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in HR fiscaliteit en heeft een ruime ervaring in het begeleiden van werkgevers bij het uitwerken van alternatieve verloningsplannen.

Wouter Beuckels

Wouter Beuckels is manager binnen het OTM team van Hudson sinds 2014. Hij beschikt over een lange ervaring in salarisenquêtes, Reward, Strategic HR en Development. Deze ervaring bouwde hij onder andere op als branch director van ADMB en docent sociaal recht en personeelsadministratie bij VIVES.

Evelyne Eykelberg

Evelyne Eykelberg is senior manager in het Belgische HR transformatie team van Deloitte Human Capital consulting. Zij bouwde haar ervaring op in het adviseren van bedrijven rond HR strategie, high-impact HR organisaties, employee experience en change management. Zij behaalde een master in economisch wetenschappen aan de KUL en een master in general management met focus op HR aan de Vlerick Management School.

Timothy Bruneel

Timothy Bruneel leidt het flexible benefits team bij Deloitte. Hij heeft meer dan 11 jaar ervaring in nationale en internationale personenbelasting, compensation & benefits, pensioenen en equity incentives. Hij volgt ook nauwgezet de wetgeving en evoluties op op vlak van mobiliteitsoplossingen.

Tim Vermeire

Tim Vermeire is Lead Consultant HR & Wellbeing. Hij begeleidt reeds 14 jaar grote organisaties in het opstellen en borgen van een strategisch welzijnsbeleid in functie van flexibiliteit, duurzame inzetbaarheid, retentie en groei van medewerkers.

Geoffroy Rubens

Geoffroy Rubens vervoegde het team van Attentia in 2017 en heeft zijn ervaring opgebouwd in diverse rollen als Talent & Rewards Consultant et Compensation & Benefits Manager. Hij heeft onder andere ervaring in het bijstaan van Belgische en internationale bedrijven op vlak van job leveling, ontwikkeling van reward policies, advies in benchmarking en carrièreplannen uitbouwen. Hij heeft een master in toegepaste economie en een bijkomende specialisatie in Human Resources.

cr-00089960

Petra Vandendriessche

Petra Vandendriessche is sinds 2007 hr verantwoordelijke bij de Nationale Loterij. Hiervoor werkte ze binnen Human Capital Consultancy bij PwC en Deloitte. Zij definieert hr-projecten altijd vanuit de toegevoegde waarde aan de business, met de nodige pragmatiek en veel aandacht voor communicatie. De aandachtspunten van vandaag zijn: welzijnsbeleid, het stimuleren van intrinsieke motivatie en het creëren van een bedrijfscultuur zonder maskers zodat iedereen kan thuis komen op het werk.

D_00868.jpg

Alexis Ceuterick

Alexis Ceuterick is advocaat-vennoot bij het advocatenkantoor K law en is gespecialiseerd in sociaal recht. Alexis is zeer regelmatig betrokken bij de ontwikkeling, omvorming en harmonisatie van loonpakketten. Bovendien heeft hij gedurende de laatste 4 jaren heel wat praktische ervaring opgebouwd bij de opzet en implementatie van cafetariaplannen. Bijgevolg is hij perfect op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen inzake loonbeleid en alternatieve verloningsvormen.

cr-01837415

Tania Pittoors

Tania Pittoors is directof Hr consulting bij Emeritis. Zij is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van Emeritis' activiteiten binnen hr transformatie, hr process design en change. Voordien was zij senior manager bij de strategische divisie van Accenture. Zij deed meer dan 10 jaar ervaring op in talentmanagement en organisatieontwikkeling. Zij begeleidde grote transformaties binnen verschillende sectoren (banksector, telecom, diensten, overheid en post,...)

Praktische informatie

Prijs: 667 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 6 uren
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 6 punten
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 6 uren

Partners

Inschrijven