Wilt u een praktijkgerichte stand van zaken van de btw, toegelicht door topspecialist Thomas Van Beveren? Wilt u ontdekken waar mogelijke valkuilen liggen in de btw-aangifte?

De inhoud van deze update is volledig aangepast aan de recentste actualiteit, met:

 • een toelichting van de recentste wijzigingen in de btw, aan de hand van de meest voorkomende rubrieken en codes
 • een overzicht van recente rechtspraak, parlementaire vragen, rulings en circulaires die van belang zijn voor de btw-aangifte

Programma

De volgende topics zullen besproken worden:

 

 •  “Quick fixes”
 • De nieuwe herzieningsregels
 • De opeisbaarheidsregels
 • Harmonisatie btw-toleranties maakloonwerk
 • Publiciteitskosten en btw-aftrek
 • Evoluties Europese rechtspraak

Docent(en)

d_04005
Thomas Van Beveren

Thomas Van Beveren is werkzaam als fiscaal advocaat binnen het btw-team van het advocatenkantoor K law. Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring in het adviseren van Belgische en internationale cliënten, in verschillende sectoren, op het vlak van btw. Thomas heeft een bijzondere expertise opgebouwd met betrekking tot de btw-aspecten van de publieke sector en vastgoedprojecten. Hij is tevens auteur van diverse bijdragen in verschillende fiscale tijdschriften (Notarieel en Fiscaal Maandblad, Algemeen Fiscaal Tijdschrift, Btw-brief, …).

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Elk webinar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Stel zelf een pakket samen op maat van uzelf en uw collega's. Bij inschrijving op meerdere webinars ontvangt u interessante stapelkortingen.

Als u meerdere webinars combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal webinars. 2 webinars: 140,00 euro, 3 webinars: 205,00 euro, 4 webinars: 270,00 euro, 5 webinars: 335,00 euro 6 webinars: 400,00 euro.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Documentatie:

De documentatie zal digitaal worden bezorgd.

Accreditatie:
 • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
 • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Als u meerdere webinars combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal webinars. 2 webinars: 140,00 euro, 3 webinars: 205,00 euro, 4 webinars: 270,00 euro, 5 webinars: 335,00 euro, 6 webinars: 400,00 euro, 7 webinars: 465,00 euro. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven

Data