Wilt u een praktijkgerichte stand van zaken van de btw, toegelicht door topspecialist Thomas Van Beveren? Wilt u ontdekken waar mogelijke valkuilen liggen in de btw-aangifte?

De inhoud van deze update is volledig aangepast aan de recentste actualiteit, met:

 • een toelichting van de recentste wijzigingen in de btw, aan de hand van de meest voorkomende rubrieken en codes
 • een overzicht van recente rechtspraak, parlementaire vragen, rulings en circulaires die van belang zijn voor de btw-aangifte

Programma

De volgende topics zullen besproken worden:

 

 •  “Quick fixes”
 • De nieuwe herzieningsregels
 • De opeisbaarheidsregels
 • Harmonisatie btw-toleranties maakloonwerk
 • Publiciteitskosten en btw-aftrek
 • Evoluties Europese rechtspraak

Docent(en)

d_04005
Thomas Van Beveren

Thomas Van Beveren is werkzaam als fiscaal advocaat binnen het btw-team van het advocatenkantoor K law. Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring in het adviseren van Belgische en internationale cliënten, in verschillende sectoren, op het vlak van btw. Thomas heeft een bijzondere expertise opgebouwd met betrekking tot de btw-aspecten van de publieke sector en vastgoedprojecten. Hij is tevens auteur van diverse bijdragen in verschillende fiscale tijdschriften (Notarieel en Fiscaal Maandblad, Algemeen Fiscaal Tijdschrift, Btw-brief, …).

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Elk webinar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Stel zelf een pakket samen op maat van uzelf en uw collega's. Bij inschrijving op meerdere webinars ontvangt u interessante stapelkortingen.

Als u meerdere webinars combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal webinars. 2 webinars: 140,00 euro, 3 webinars: 205,00 euro, 4 webinars: 270,00 euro, 5 webinars: 335,00 euro 6 webinars: 400,00 euro.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Documentatie:

De documentatie zal digitaal worden bezorgd.

Accreditatie:
 • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
 • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Als u meerdere webinars combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal webinars. 2 webinars: 140,00 euro, 3 webinars: 205,00 euro, 4 webinars: 270,00 euro, 5 webinars: 335,00 euro, 6 webinars: 400,00 euro, 7 webinars: 465,00 euro. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven

Data