Achter de wijziging van het vennootschapsrecht zit geen fiscale intentie, maar ze heeft wel een aantal fiscale consequenties.

In deze sessie zullen we dieper ingaan op deze gevolgen en toelichten welke impact dit heeft voor de ondernemingen, met aandacht voor het wetgevend initiatief dat ondertussen op dit vlak genomen werd.

Bestemd voor

accountants

boekhouders

revisoren

belastingconsulenten

fiscalisten

bedrijfsleiders

bestuurders

zaakvoerders

financieel directeuren

administratief directeuren

advocaten

juristen

notarissen

professionals met of zonder juridische achtergrond

Docent(en)

d_03396

Hubert Hellraeth

Hubert Hellraeth, BDO Belastingconsulenten Burg. Hubert is een internationale belastingpartner voor BDO met bijna 27 jaar ervaring in internationaal (corporate) belastingadvies. Die expertise past hij toe als lid van het competentiecentrum International Corporate Tax van BDO. Hubert werkt zeer nauw samen met de fiscale experts in het internationale netwerk van BDO. Hij geeft regelmatig advies over internationale structurering in verschillende domeinen, waarbij hij zowel beursgenoteerde als private bedrijven uit verschillende bedrijfstakken en met pan-Europese en wereldwijde activiteiten bijstaat. Hij legt zich specifiek toe op grensoverschrijdende activiteiten tussen België en Duitsland.

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Documentatie:

Deze wordt digitaal bezorgd.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 1 uren (In aanvraag)
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven