Altijd mee met de fiscale actualiteit en boekhoudkundige technieken

Als boekhouder, accountant of financieel directeur bent u actief in een domein dat geen seconde stilstaat. Zo wijzigde de Belgische boekhoudrichtlijn nog grondig in 2016. Bovendien is uw expertiseveld erg complex. En elk aspect telt: van de geringste factuur, over de fiscale gunstmaatregelen tot de jaarrekening en de sociale balans.

De opleidingen accountancy van Wolters Kluwer houden uw kennis van vennootschapswetgeving en boekhoudkundige technieken op peil. Resultaat? Betrouwbaarder advies, efficiëntere oplossingen en betere beleidsbeslissingen.

Meer grip op accountancy en fiscaliteit

Is boekhouden nog nieuw terrein voor u? Zou u graag uw expertise in specifieke aspecten zoals waarderingsmethodes of eindejaarsverrichtingen bijspijkeren? Of wilt u als accountancyspecialist de nieuwste CNB-adviezen of fiscale finesses in de vingers krijgen? U vindt sowieso een opleiding boekhouden of accountancy die past bij uw niveau, noden en ambities.

Zó scherpt u uw kennis van accountancy en fiscaliteit aan

  1. Leer uit de interactie met beroepsgenoten en onafhankelijke experts uit het domein van de accountancy en fiscaliteit.
  2. Ontdek tijdens uw opleiding accountancy of boekhouden nieuwigheden én addertjes onder het gras. En pas nieuwe kennis meteen toe in de praktijk.
  3. Garandeer de kwaliteit van uw dienstverlening met permanente vorming. De opleidingen accountancy en boekhouden zijn erkend door vooraanstaande beroepsorganisaties. U financiert ze bovendien vlot via de kmo-portefeuille.

Download uw opleidingscatalogus Finance, tax en accounting

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2017-2018 en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop

Graag advies bij uw opleiding accountancy?

Hebt u nog inhoudelijke vragen of concreet advies nodig over deze opleidingen? Contacteer ons.

eline-swolfs-2019
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Eline Swolfs
Productmanager Tax & Accounting
Tel.: +32 (0)15 36 14 30
eline.swolfs@wolterskluwer.com

Lees meer

Bijblijven, ook na uw opleiding

monKEY modules Accountancy

Uw expertise over accounting nog verder uitbreiden? Een actuele informatiebron helpt om bij te blijven in uw vakgebied.

  • Accountancy Repertorium biedt bondige, heldere antwoorden op vragen rond boekingen en bedrijfseconomische vragen. De module is opgebouwd volgens de structuur van de balans en de resultatenrekening. 
  • Accounting Topics is een module voor boekhoudexperten. In deze module worden complexe en actuele topics uitvoerig besproken en diepgaand geanalyseerd.
  • IAS/IFRS: De duidelijkste en meest gedetailleerde beschrijvingen van standaarden (IAS/IFRS) en interpretaties (SIC/IFRIC). De enige informatiebron met Europese gecoördineerde teksten.
  • Praktijkgids voor de jaarrekening: Deze uitzonderlijk uitgebreide praktijkgids toont dankzij diepgaande analyses niet alleen hoe verrichtingen geboekt moeten worden maar vooral ook hoe u ze moet interpreteren en waarom u dat best zo doet.