Financieel-economisch

Een must voor iedere finance professional. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod seminaries, afhankelijk van uw voorkennis en ambities.

IAS | IFRS

Beursgenoteerde bedrijven in de EU hanteren verplicht de IAS/IFRS-normen. Andere niet-genoteerde bedrijven volgen meer en meer.

Audit, Controlling & Reporting

Hoe kunt u bijdragen tot de strategische ondernemingsdoelstelling? Een must voor alle auditors en controllers die willen bijblijven.

Fiscaliteit

Hoe gaat u om met de complexe vennootschapsrichtlijnen? Met welke wijzigingen in de personenbelasting moet u de komende jaren rekening houden? Hoe vult u correct de periodieke btw-aangifte in?

Basisopleiding finance, tax of accounting

Staat u aan de start van uw carrière of slaat u een nieuwe weg in? Met de financiële basisopleidingen beheerst u uw materie van A tot Z.

Sterk in financiën

Laat u financiële zaken liever over aan uw collega’s van de financiële afdeling en uw managers? Dan glipt er heel wat business door uw vingers. Want een bredere financiële kennis resulteert in een sterkere concurrentiepositie, scherpere deals en betere resultaten.

Webinars

Onze webinars zijn korte online infosessies. Ze zorgen voor een grote flexibiliteit: u volgt de opleiding op een locatie naar keuze (zoals thuis of op kantoor), waardoor u tijd en verplaatsingskosten uitspaart.

Download uw opleidingscatalogus Finance, tax & accounting

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2018 - 2019 en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop