De opleiding 'Mini-MBA: Business Essentials voor Management Talent' is een uniek trainingsprogramma waar u op tien dagen leert wat u écht moet weten om mee te draaien als manager. Na afloop bent u een manager die sterker in zijn schoenen staat en die de functionele domeinen in zijn organisatie of afdeling optimaal op elkaar kan doen inspelen.

Gratis informatiesessie

Zin in een voorproefje? U denkt dat de opleiding iets voor u is, maar u hebt nog vragen? Of u wilt de leadtrainers ontmoeten en het programma van dichtbij bekijken?

Kom dan vrijblijvend naar de gratis informatiesessie van deze opleiding.

U krijgt er een perfect beeld van het programma en de sterktes van deze management opleiding.

Bestemd voor

  1. Afdelingsmanagers die willen doorgroeien naar een algemene managementpositie.

  2. High potentials met minimum 5 jaar ervaring die een managementfunctie ambiëren.

  3. Managers die hun algemene bedrijfskennis wensen te verbreden.

  4. Vormingsverantwoordelijken die een managementopleiding zoeken voor hun young en high potentials

Docent(en)

d_00937

Ludo Lambrechts

Ludo Lambrechts is directeur van het financieel adviesbureau BULCO, dat erkend is als adviesinstantie door het Vlaams Gewest, en extern bedrijfsadviseur bij het VIZO. Ludo Lambrechts is een veelgevraagd Kluwer-lesgever. Hij verstaat de kunst om complexe financiële bedrijfskennis toegankelijk te maken en vlot aan te leren. Ludo Lambrechts is ook gastprofessor en programmadirecteur Master in International Business bij HUB en doceert in Nederland bij De Baak-VNO-NCW.

D_02586.jpg

Geert Vanhees

Geert Vanhees heeft een rijke carrière achter de rug, eerst als marketing directeur in internationale bedrijven, daarna als account director, strateeg en managing partner in communicatiebureaus en ten slotte, de laatste 15 jaar als groeistrateeg in zijn eigen consultancy bedrijf 4Growth. Hij begeleidde al meer dan 200 bedrijven in groei- en innovatiestrategie. Hij doceerde 14 jaar bij Vlerick business school en 9 jaar bij Kluwer Opleidingen waar hij een erg gewaardeerd docent is binnen het Mini-MBA programma en het Product Management programma. Geert is gekend voor zijn praktische benadering van relevante theoretische modellen en inzichten.

D_03209.jpg

Walter Gijs

Walter Gijs is senior trainer voor Kluwer Opleidingen en managing director van Sparring & Partner bij Motmans en partners. Walter kan terugblikken op een rijke ervaring als manager en als human resources directeur. Het ontwikkelen van menselijk potentieel en van de kracht van mensen voor een organisatie bepalen zijn aanpak als trainer.

Praktische informatie

Prijs: Gratis
Extra:

Meer info over het volledige programma? Lezen wat anderen er van vonden? Surf dan zeker eens naar de Mini MBA opleiding.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data