De opleiding 'Mini-MBA: Business Essentials voor Management Talent' is een uniek trainingsprogramma waar u op tien dagen leert wat u écht moet weten om mee te draaien als manager. Na afloop bent u een manager die sterker in zijn schoenen staat en die de functionele domeinen in zijn organisatie of afdeling optimaal op elkaar kan doen inspelen.

Gratis informatiesessie

Zin in een voorproefje? U denkt dat de opleiding iets voor u is, maar u hebt nog vragen? Of u wilt de leadtrainers ontmoeten en het programma van dichtbij bekijken?

Kom dan vrijblijvend naar de gratis informatiesessie van deze opleiding.

U krijgt er een perfect beeld van het programma en de sterktes van deze management opleiding.

Bestemd voor

  1. Afdelingsmanagers die willen doorgroeien naar een algemene managementpositie.

  2. High potentials met minimum 5 jaar ervaring die een managementfunctie ambiëren.

  3. Managers die hun algemene bedrijfskennis wensen te verbreden.

  4. Vormingsverantwoordelijken die een managementopleiding zoeken voor hun young en high potentials

Docent(en)

Ludo Lambrechts

Ludo Lambrechts is directeur van het financieel adviesbureau BULCO, dat erkend is als adviesinstantie door het Vlaams Gewest, en extern bedrijfsadviseur bij het VIZO. Ludo Lambrechts is een veelgevraagd Kluwer-lesgever. Hij verstaat de kunst om complexe financiële bedrijfskennis toegankelijk te maken en vlot aan te leren. Ludo Lambrechts is ook gastprofessor en programmadirecteur Master in International Business bij HUB en doceert in Nederland bij De Baak-VNO-NCW.

D_02586.jpg

Geert Vanhees

Groei en businessinnovatie is de dagdagelijkse praktijk van Geert Vanhees, zaakvoerder van 4Growth, een management consulting bedrijf dat focust op het realiseren van groei op basis van business strategie, marketing strategie en communicatiestrategie. Geert startte zijn carrière aan bedrijfszijde in marketingmanagement. Nadien werkte hij een aantal jaren aan bureauzijde als account director en strategic planner bij internationale communicatiebureaus zoals Saatchi&Saatchi en BBDO voor hij vice president marketing werd in twee internationale b2b bedrijven. Geert doceert sinds 2004 Branding en business strategie (Vlerick Business School) en Productmanagement, Mini-MBA, CRM en Groeistrategieën bij Kluwer Opleidingen. Hij richte in 2004 4Growth op.

D_03209.jpg

Walter Gijs

Walter Gijs is senior trainer voor Kluwer Opleidingen en managing director van Sparring & Partner bij Motmans en partners. Walter kan terugblikken op een rijke ervaring als manager en als human resources directeur. Het ontwikkelen van menselijk potentieel en van de kracht van mensen voor een organisatie bepalen zijn aanpak als trainer.

Praktische informatie

Prijs: Gratis
Extra:

Meer info over het volledige programma? Lezen wat anderen er van vonden? Surf dan zeker eens naar de Mini MBA opleiding.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven