Versterk uw leiderschap met een opleiding voor elk niveau

Een goede leider is niet alleen bezig met zichzelf, maar vooral ook met anderen. Hij geeft zijn medewerkers de ruimte om ideeën aan te brengen, zich te ontplooien en zelf beslissingen te nemen. Hij motiveert en stimuleert zijn team en grijpt alleen in als het echt nodig is.

Sterk leadership draagt bij tot het succes van uw organisatie. Door uw mensen te inspireren, bouwt u geloofwaardigheid op en motiveert u ze om ‘the extra mile’ te gaan.

Het nieuwe leidinggeven: agile en flexibel

Een efficiënte organisatie, een flinke dosis menselijk inzicht en transparante communicatie zijn alvast een goede basis. Nieuwe uitdagingen aankunnen en uw team en organisatie op dezelfde lijn krijgen, vraagt om de nodige initiatieven en flexibiliteit. Door voeling te houden met uw mensen creëert u betrokkenheid en stimuleert u een goede samenwerking.

  • Of u nu uw eerste stappen zet als leider, of al jarenlange ervaring hebt, tijdens onze korte of meer uitgebreide opleidingen krijgt u heel wat nieuwe inzichten.

Leadership in klare taal

Als manager staat u voor heel wat uitdagingen. Hoe staat u dicht bij uw mensen en behoudt u toch een helikopterzicht? Hoe bewaart u de balans tussen motiveren en moeilijke beslissingen nemen?

  • Diverse facetten van leadership komen aan bod: positief leidinggeven, change management, omgaan met weerstand, het beste in mensen naar boven halen, uw stijl van leidinggeven ontdekken, nieuwe trends in leidinggeven …

Download uw opleidingscatalogus People- en businessmanagement

met een volledig overzicht van alle opleidingen 2018

Graag advies bij uw opleiding Leadership?

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke opleiding in leadership best bij uw noden aansluit? Neem dan zeker contact op.

tomek-4

Advies nodig over een van deze opleidingen?

Tomek Joos

Productmanager

Tel. +32 15 36 21 24

tomek.joos@wolterskluwer.com

klop-lc-009

Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx

Learning consultant

Tel. +32 15 36 21 78

koen.dierckx@wolterskluwer.com