Kies de weg naar succes met een opleiding business management

Hét recept voor een succesvolle organisatie bestaat niet. Maar verwerf de juiste skills en u hebt de troeven in handen om dat doel te bereiken. De opleidingen business management van Kluwer Opleidingen leiden u naar dat succes.

Een SWOT-analyse of een creatieve brainstormsessie? Zeker doen, maar durf ook verder te kijken en hoger te mikken. Breng trends en uitdagingen in kaart, denk kritisch na over uw bedrijfsprocessen, krijg een beter inzicht in productontwikkeling en innovatie, verruim uw strategisch inzicht, empower uw mensen. Met andere woorden wapen u om van uw organisatie een echt succes te maken, vandaag en in de toekomst.

  • Kluwer Opleidingen biedt u precies wat uw organisatie nodig heeft. Van het opstellen van een businesscase over strategische implementatie en toekomstdenken tot businessanalysetechnieken en datastrategie.

Boost uw business met een opleiding business management

Business management gaat verder dan balansen en KPI’s. Strategieën implementeren, bedrijfsprocessen modelleren, businesscases opstellen, nieuwe producten lanceren, de meerwaarde van ondersteunende systemen benutten … Het draagt allemaal bij tot een efficiënte en succesvolle organisatie.

  • Kies uit een brede waaier opleidingen en vergaar nieuwe inzichten om uw business te doen groeien en vooropgestelde doelen te bereiken op korte termijn en in de toekomst.

Download uw opleidingscatalogus People- en businessmanagement

met een volledig overzicht van alle opleidingen 2018

Graag advies bij uw businessmanagementopleiding?

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke opleiding in businessmanagement best bij uw noden aansluit? Neem dan zeker contact op.

gude-06

Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert

Productmanager 

Tel. +32 15 36 21 64

gude.verhaert@wolterskluwer.com

klop-lc-009

Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx

Learning consultant

Tel. +32 15 36 21 78

koen.dierckx@wolterskluwer.com