Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer u wilt. Een persoonlijk abonnement waarmee u zoveel live of on demand webinars kunt volgen als u maar wilt. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar. 

Ontdek het abonnement

Webinars per vakgebied

Waarom webinars

Thuis of op je werk

Volg onze webinars waar dat voor jou makkelijk is. Via ons digitaal leerplatform heb je overal toegang tot onze webinars, op kantoor of bij je thuis. Met onze webinars leer je online waar je wil. 

Persoonlijk & interactief

Alle webinars worden door een expert binnen het vakgebied gegeven. Je hebt de kans om tijdens de live webinars meteen vragen te stellen. Voor de on demand webinars kan dit ook, maar krijg je uitgesteld antwoord.

Tijd- & kostenbesparing

Omdat je onze webinars kan volgen waar je wil, bespaar je meteen tijd- en verplaatsingskosten uit. Onze webinars bieden wel degelijk dezelfde kwaliteit als onze andere opleidingen en congressen. 

How it works

Stap 1

Schrijf op onze site in op een webinar naar keuze. U ontvangt een bevestiging van onze website én een bevestiging van ons webinarplatform. 

Stap 2

Zorg ervoor dat u vóór de start van het webinar een account hebt aangemaakt, via één van onze bevestigingsmails. Log bij een live webinar minstens 10 minuten voor de start aan; zo kunt u uw toestel en geluid perfect afstemmen.

Stap 3

Geniet van een leerrijke webinarervaring. U kunt zowel bij live als on demand webinars vragen stellen aan onze docent. Na het webinar kunt u het webinar evalueren en ontvangt u - indien van toepassing - de nodige attesten. 

E-learning

New Heroes

Laat jouw medewerkers groeien. Altijd, overal.

New Heroes is een platform met meer dan 130 e-doing trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke kracht. Voor elk individu in de organisatie een kans om te groeien.

Taalcoaching

Dé online taalcoaching. 100% op maat.

Via LanguagePro ontmoeten trainer en cursist elkaar in een virtuele trainingsruimte met alle tools om ook online een complete leerervaring te garanderen. Denk maar aan een whiteboard, chatfunctie, webcam, en audio en video van hoge kwaliteit. Deelnemer en coach kunnen eenvoudig samen aan de slag – ieder op zijn eigen scherm.

Advies

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke webinar best bij uw noden aansluit?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

audrey-006
Audrey Van den Bempt

Advies nodig over webinars in de vakgebieden HR, Sociaal Recht & Payroll en Veiligheid, Milieu & Kwaliteit? 

audrey.vandenbempt@wolterskluwer.com

 

Lees meer
bieke-5
Bieke Cauwenberghs

Advies nodig over webinars uit het vakgebied Legal?

bieke.cauwenberghs@wolterskluwer.com

 

Lees meer
gude-06
Gude Verhaert

Advies nodig over webinars uit de vakgebieden Business Management en Sales, Marketing & Communicatie

gude.verhaert@wolterskluwer.com

Lees meer
nieuw-kristof-van-den-langenbergh_cropped
Kristof Van den Langenbergh

Advies nodig over webinars uit het vakgebied Finance, Tax & Accounting?

kristof.vandenlangenbergh@wolterskluwer.com

Lees meer