logo-languagepro_nl_blauw

Via LanguagePro ontmoeten trainer en cursist elkaar in een virtuele trainingsruimte met alle tools om ook online een complete leerervaring te garanderen. Denk maar aan een whiteboard, chatfunctie, webcam, en high quality audio en video. Deelnemer en coach kunnen eenvoudig samen aan de slag - ieder op hun eigen scherm.

Online taalcoaching als uitbreiding op uw Kluwer opleiding

gratis_death_to_stock_photography_weekend_work-9-of-10

Wie een opleiding volgt bij Kluwer Opleidingen, kan die nu ook uitbreiden met een online taalcoaching Frans of Engels.

Diverse professionals, zoals sales people, managementassistants en projectmedewerkers, hebben steeds meer internationale contacten. Werkgevers verwachten van hen een stevige talenkennis.

Daarom lanceert Kluwer Opleidingen - in samenwerking met ElaN Languages - LanguagePro: dé online taalcoaching, 100% op maat uitgewerkt.

LanguagePro sluit mooi aan bij wat u leert in uw Kluwer opleiding. Na de opleiding spijkert u uw Franse of Engelse talenkennis bij in 5 individuele online sessies. U volgt de lessen op de plaats en het moment naar uw keuze.

 

  • Wat is de kostprijs?
    LanguagePro kost 249 euro (excl.21% btw). Naast de taalcoaching krijgt u ook een jaar lang toegang tot een zelfstudietool om onbeperkt te oefenen en tot een databank met nieuws en artikels, omgevormd tot lesmateriaal.

 

  • Wilt u meteen reserveren voor deze online taalcoaching?
    Maak uw keuze uit één van onze opleidingen en duid bij uw inschrijving in het opmerkingenveld aan dat u ook intekent voor LanguagePro. Vermeld zeker ook uw taalkeuze (Frans, Engels) bij uw inschrijving.

 

  • Ik wil graag een demo.  Kan dat? 
    Ja hoor, speciaal voor jou hebben we een filmpje ontwikkeld, in samenwerking met ElaN Languages.  Bekijk in dit filmpje hoe de online taalcoaching precies verloopt.