2020 en de Zomer van M&D …

Reeds meer dan 10 jaar kunt u bij M&D tijdens de zomermaanden terecht voor een actueel en gevarieerd zomerprogramma, met onze klassiekers: de Wetsdagen in juli en de Juristen- en Estate Planningsdagen in augustus. Sinds 2016 ook met digitale varianten onder de vorm van Webinar days.

Net als de voorbije jaren werkten wij achter de schermen aan een boeiend programma om ook dit jaar uit te pakken met onze zomerevents. Het Corona-virus en de bijhorende lockdown-maatregelen dreigden één en ander on hold te zetten, maar wij laten u uiteraard deze zomer niet in de kou staan. Wij hebben ons programma ondertussen klaar – zoals u hieronder kunt zien – en hopen u deze zomer toch te mogen begroeten.

Uiteraard volgen wij hierbij, zoals steeds, de maatregelen van de overheid verder op en zullen wij de nodige voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen in acht nemen tijdens deze zomerevents.  Waar nodig en mogelijk zullen wij voor extra digitale oplossingen zorgen.

Zomerprogramma 2020

Sfeerbeelden 2019

Proef de sfeer van de zomer van MD Seminars

Onze garanties

Actueel

De zomer van M&D houdt u op de hoogte van nieuwe rechtspraak en wetgeving.

Gekende kwaliteit

We organiseren al 10 jaar zomerevents; telkens erkende opleidingen, mét kwaliteitslabel.

Uitmuntende sprekers

Uitsluitend gedreven sprekers die onze opleidingen volwaardig invullen met content.

Toplocaties

Voor elke opleiding kiezen wij de beste locaties uit zodat u van een leerrijk moment kan genieten, dicht bij uw kantoor of thuis.

Contact

Hebt u inhoudelijke vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met Sophie Nottebaert, zij helpt u graag verder.

sophie
Sophie Nottebaert

Productmanager M&D Seminars

sophie.nottebaert@wolterskluwer.com

015 36 12 37

Lees meer