Uw uitdagingen in 2017 en 2018

Advocaten, juristen, magistraten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, ... Allemaal krijgen we te maken met het voortdurend evoluerende recht. Dan hebben we het niet alleen over de reeds aangenomen hervormingen van het erfrecht en insolventierecht. Nieuwe rechtstakken worden matuur. U wordt steeds meer geconfronteerd met juridische vraagstukken en problemen die o.a. de digitalisering met zich meebrengt. Denk maar aan: ransomware, telesales, GDPR en digitale bewijsmiddelen. Intussen zit ook Justitie niet stil en komen de andere aangekondigde hervormingen van minister Koen Geens dichterbij.

M&D Seminars is zich meer dan bewust van uw uitdagingen. Met een actueel aanbod aan diepgaande juridische opleidingen helpen wij u om uw kennis bij te spijkeren. Naast dit opleidingsaanbod selecteren wij voor u het relevantste nieuws en interessante publicaties. Zo start u goed gewapend aan de voorbereidingen van uw volgende zaak.

Wij blijven dus uw vertrouwde juridische opleidingspartner. M&D Seminars heeft tijdens de zomerperiode haar eigen ‘hervormingen’ doorlopen en zit nu in een nieuw jasje, maar de inhoud blijft onveranderd. U kunt op M&D Seminars blijven rekenen voor actuele seminaries – met erkenning voor permanente bijscholing door uw beroepsorganisatie.

Neem de tijd om het najaarsaanbod rustig door te nemen en laat u inspireren door enkele geselecteerde nieuwsartikels.

Download brochure