holiday-inn-hasselt

Holiday Inn Hasselt

Kattegatstraat 1
3500 Hasselt
België

Wegbeschrijving

EINDHOVEN – HASSELT

Neem in Eindhoven de N69 Eindhoven-Hasselt. Bij aankomst in Hasselt richting centrum volgen. Aan de verkeerslichten op de kleine ring van Hasselt rechts afslaan. Aan de volgende verkeerslichten links afslaan. Hier bevindt zich het Holiday Inn Hotel.

BRUSSEL – HASSELT

Neem in Brussel de E40 richting Leuven-Luik. In Leuven de A2 (=E314) richting Hasselt-Genk-Aachen nemen tot in Lummen. Aan de verkeerswisselaar te Lummen de E313 naar Hasselt nemen.
In Hasselt afslag 27bis nemen. Steeds richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar links. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur), dus rechtsaf. Altijd rechtdoor tot u uitkomt aan de kleine ring. Holiday Inn ligt voor u.

ANTWERPEN – HASSELT

Neem in Antwerpen de E313 richting Hasselt. In Hasselt afslag 27bis nemen. Steeds richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar links. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur), dus rechtsaf. Altijd rechtdoor tot u uitkomt aan de kleine ring. Holiday Inn ligt voor u.

LUIK – HASSELT

Neem in Luik de E313 richting Hasselt. In Hasselt afslag 29 nemen. Altijd richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar rechts. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur). Holiday Inn bevindt zich tegenover de Kanaalkom.