Leeroplossingen op maat van uw bedrijf

Wij bieden de mogelijkheid, zowel voor grote bedrijven als KMO’s, om opleidingen te organiseren bij u ter plaatse of op locatie. U hebt de keuze tussen ons breed aanbod aan bestaande opleidingen of leeroplossingen op maat (opleiding, team development, coaching trajecten, …) die rechtstreeks bijdragen aan uw specifieke noden en uw bedrijfsdoelstellingen.

Het is belangrijk dat uw medewerkers steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Werknemers zijn namelijk de basis van een succesvol bedrijf. Wolters Kluwer Opleidingen helpt de kennis van uw medewerkers groeien.

Expertise

Onze senior trainers hebben allen bedrijfservaring en zijn expert in hun vakgebied. Ze inspireren en geven mensen zin om de dingen anders te gaan doen. Bovendien geven zij kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen waar modellen en theorie interactief ontdekt worden. Bedrijfscases zorgen voor een vlotte vertaalslag naar de dagdagelijkse praktijk van de deelnemers. Indien aangewezen, coachen zij team en/of individu als deel van het leertraject.

Breed aanbod

Onze leeroplossingen, op maat qua inhoud, vorm en aanpak zijn opgebouwd in functie van de doelstellingen en aangepast aan de leercultuur van de organisatie en het individu. Bovendien kunnen al onze open kalenderopleidingen ook in company gegeven worden in het Nederlands, Frans of Engels. Binnen deze blended oplossingen kunnen we een veelheid aan werkvormen en methodieken aanreiken: klassikaal, digitaal, webinars, spelformule, coaching, intervisie, keynote, …

Totaalpakket

Onze learning consultants zorgen voor een persoonlijke aanpak. Zij zijn uw sparringpartner voor alle leervragen, luisteren naar uw specifieke noden, zorgen voor een leeroplossing op maat en kiezen de juiste trainers die matchen met uw organisatiecultuur en doelgroep. Samen met onze backoffice verzorgen zij het project management en de administratieve afhandeling van uw vraag.

Onze expertisedomeinen

Leadership & Change Management

We geloven dat sterke managers ook sterke strategieën waarmaken. Waar staat leadership in uw organisatie ? Wat zijn de blinde vlekken en waar is er nog groei mogelijk ? Vertel ons over uw uitdagingen.

-> Bekijk Crystal Leadership

-> Ontdek klantencases

Professional Skills

Prioriteiten stellen en time management, stress onder controle houden, emotionele intelligentie, samenwerken om nog dichter bij de klant te staan, communicatie, communiceren en presenteren met impact, innovatief en oplossingsgericht denken, efficiënt vergaderen, … met MBTI, Insights, ORSC .. als rode draad, indien gewenst. Nooit waren deze skills belangrijker dan nu.

-> Ontdek klantencases

Project Management

Een project feilloos managen, op tijd en binnen budget, is niet eenvoudig. Want elke gemiste stap brengt u verder van het eindresultaat. Wij helpen u uw projecten te managen met een breed aanbod van basisopleidingen tot verdiepingsmodules, van klassiek tot agile project management, van gecertifieerde methoden als PRINCE2 en Scrum tot het ontwikkelen van uw eigen methodologie.

-> Ontdek klantencases

Sales & Customer Orientation

Elk bedrijf zou de klant centraal moeten stellen in alles wat het doet. Want door de transparantie van een digitale wereld is klantenservice en klantgerichtheid belangrijker dan ooit.

-> Ontdek klantencases

Testimonials

“Het succes van het bootcamp is te danken aan de unieke co-creatie tussen HR, enkele jonge medewerkers en (top-) managers van Worldline en Kluwer Opleidingen en zijn trainers/docenten”

Karlien Longin, HR Business Partner, Worldline

"Na de korte theoretische inleiding luidde de teamopdracht al meteen: ‘bouw in twintig minuten een rollercoaster die beantwoordt aan de wensen van de klant’. Dat was absoluut confronterend, want plots zie je waar en waarom het zo vaak misloopt bij projectmanagement.”

Quentin Surdiacourt, quality compliance engineer, Ordina

“In deze opleiding leer je jezelf beter leren kennen. ‘Wie ben ik en waarom gedraag ik me op een bepaalde manier?’ Dat is een pluspunt van de training dat ik vaak gehoord heb. Een andere positieve feedback is dat iedereen als het ware dezelfde taal spreekt"

Benny Moonen, operationeel directeur, Devoteam

Learning blog & klantencases

winners

CxO for 1 week

Worldline schoot recht in de roos met een exclusief bootcamp, in co-creatie met Kluwer Opleidingen. Basis was het sterke mini-MBA-traject van Kluwer Opleidingen, afgestemd op de specifieke noden en realiteit van Worldline.

klop-lc-008

Change zet trajecten in opleiding op hun kop

Change is alomtegenwoordig. En dat zorgt voor andere noden op vlak van opleiding.

skype

Fiducré: opleidingstraject stimuleert communicatie en samenwerking

Enkele jaren geleden startte Fiducré met een bedrijfsbreed opleidingstraject rond communicatie en teamwork om de Fiducré-populatie beter te laten samenwerken.

klop-lc-021

Beter presteren? Investeer in opleiding en ontwikkeling!

'Hoe kun je met opleiding en ontwikkeling de prestaties van je organisatie vergroten?' Dat was de hamvraag tijdens de CIPD Learning & Development Show.

Crystal Leadership

Onze visie op leiderschap

Heeft uw organisatie nood aan leiderschapsontwikkeling maar weet u niet waar te beginnen? Ontdek dan hoe ons Crystal Leadershiop concept uw leiderschapskwaliteiten kan boosten?

We brengen niet enkel de sterktes en uitdagingen van uw bedrijf in kaart maar kijken ook naar waar u nu staat. Crystal Leadership heeft aandacht voor blinde vlekken en focust zich op waar uw bedrijf in de toekomst wil staan.

 

 

 

 

Vraag advies aan onze learning consultants

Hebt u interesse in onze inhouse trainingen maar zit u nog met enkele vragen? Onze learning consultants helpen u graag verder om samen het bestpassende leerprogramma voor uw bedrijf samen te stellen. Hiervoor kijken zij steeds naar uw behoeftes en uw strategische bedrijfsdoelstellingen.