Leeroplossingen op maat

 

Mensen zijn de basis van een succesvolle business. Kluwer Opleidingen helpt uw mensen sneller te leren en verhoogt hun inzetbaarheid. Daardoor blijft u altijd dat ene stapje voor op uw concurrenten.

We bieden naast open kalenderopleidingen ook inhouse leeroplossingen bij u in het bedrijf aan. 

Onze focus? We zorgen er voor dat elke leerinterventie direct bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Of u nu een opleiding voor uw team zoekt, coaching of een kritische kijk op uw opleidingsbeleid, wij inspireren u graag!
Op maat. Met slagkracht. En met merkbaar resultaat.

Ontdek onze inhouse leeroplossingen voor organisaties met ambitie:

gettyimages-576902490-555x312

Groepsopleidingen

Boost uw business

Bijna elke open kalenderopleiding kan ook als inhouse groepsopleiding bij u in het bedrijf georganiseerd worden. Of het nu om een bestaande opleiding gaat of om een nieuw uitgewerkt leertraject, altijd werken we met herkenbare praktijkcases toegespitst op uw business. U merkt het meteen: een opleiding aangepast aan uw specifieke vraag zorgt voor direct waarneembaar resultaat.  

gettyimages-483605017-556x312

Teambegeleiding en coaching

Boost uzelf en uw team

Coaching begeleidt teams en individuen naar een betere samenwerking en betere prestaties. Het biedt ook een oplossing bij de samenstelling van nieuwe teams of als ondersteuning van een leertraject. Wilt uw uw leiderschapsstijl versterken? Of meer slagkracht krijgen in uw team? Met coaching en team development brengen we snel beweging. En zorgen we voor duurzaam resultaat. 

gettyimages-521813145-555x312

Leeradvies

Boost uw organisatie

Wilt u het leren in uw organisatie een versnelling hoger schakelen? Onze learning consultants formuleren samen met u uitdagende leer- en businessdoelstellingen. Ze herwerken bestaande opleidingen, geven advies over de beste aanpak, werken een opleidingsplan uit voor uw organisatie, leiden uw interne bedrijfstrainers op ...

Wat zeggen onze klanten?

Onze expertisedomeinen

Leadership & change

We geloven dat sterke managers ook sterke strategieën waarmaken. Waar staat het leadership in uw organisatie? Wat zijn de blinde vlekken en waar is er nog groei mogelijk?

Vertel ons over uw uitdagingen. Met het Crystal Leadership-concept voor leiderschaps- ontwikkeling krijgt u in een minimum van tijd een helder beeld van de groeimogelijkheden van uw leidinggevenden. 

Professional skills

Digitale communicatie, prioriteiten beheersen, presenteren op een onderscheidende manier, social media professioneel inzetten, creatief vernieuwen ...  Processen in de bedrijfswereld waren nooit zo revolutionair als nu.  Wij dagen u uit om deze skills nog te versterken en hierin voorop te lopen!

 

Sales & Customer orientation

Elk bedrijf zou de klant in het centrum moeten zetten van alles wat hij doet. Want door de transparantie van een digitale wereld is de waarde die u levert voor uw klant het hoogste doel. Ook in stijl en aanpak is Sales een echte gamechanger. Wij helpen u met een volgehouden focus om uw klanten voor u te winnen en te behouden.

 

Projectmanagement

Een project feilloos managen, op tijd en binnen budget is niet eenvoudig. Want elke gemiste stap brengt u verder dan het eindresultaat. Daarom bieden we u het breedste aanbod in projectmanagement; van de basis tot gecertificeerde trajecten. We werken graag een incompanyopleiding voor u uit, die inspeelt op de eigen projecten in uw organisatie. 

Vraag advies aan onze learning consultants

Onze learning consultants gaan graag met u in gesprek om een concreet leerprogramma samen te stellen, aan de hand van uw behoeftes en strategische bedrijfsdoelstellingen. Een leerprogramma op maat, met trainers die bij uw bedrijfscultuur aansluiten.

Zij adviseren u ook over uw opleidingsbeleid en maken uw bestaande opleidingsprogramma's nog beter, zodat ze helemaal in lijn liggen met uw visie en nog meer impact krijgen. Onze focus ligt steeds op het resultaat. Precies daarom denken we graag van bij het begin met u mee.

Bel +32 15 45 34 30 of vul het contactformulier in.

klop-lc-035

Caroline Savoye

Learning Consultant

klop-lc-009

Koen Dierckx

Learning Consultant

kluwer-opleidingen-wit-50

Ilse Schepens

Learning Consultant

klop-lc-014

Barbara Verschueren

Learning Consultant

klop-lc-021

Nanou Pauwels

Manager Learning Consultants

Crystal Leadership

Maakt uw behoeftes aan leiderschapsontwikkeling kristalhelder

Het Crystal leadership-concept van Kluwer/Linkpower brengt de sterktes en de uitdagingen van het leiderschap in uw organisatie in kaart. Het maakt inzichtelijk waar uw bedrijf nu staat en welke leiderschapsontwikkeling er nodig is.

Heeft uw organisatie nood aan een doordacht ontwikkelingsplan op maat? Ontdek hier hoe Crystal Leadership uw behoeften en verwachtingen in leiderschap kristalhelder maakt. 

 

Download whitepaper

Whitepaper: Connected to YOUR customer?

Klaar om de band te versterken met uw klanten?

We ontwikkelden een opleidingstraject dat integraal inzoomt op een customer centricity mindset én attitude voor ALLE medewerkers. We hebben onze eigen ervaringen en lessons learned gebundeld in een 6-stappen-plan.

Laat u inspireren door de Learning blog

klop-lc-008

Change zet trajecten in opleiding op hun kop

Change is alomtegenwoordig. En dat zorgt voor andere noden op vlak van opleiding.

klop-lc-021

Beter presteren? Investeer in opleiding en ontwikkeling!

'Hoe kun je met opleiding en ontwikkeling de prestaties van je organisatie vergroten?' Dat was de hamvraag tijdens de CIPD Learning & Development Show.

beeld-crystalleadership-1800x900px-p

Leiderschapssterktes en -uitdagingen in kaart gebracht

Tijdens het CxO Leadership Forum van 23 februari jongstleden bracht trainer en coach Katelijne Rotsaert een masterclass ‘Crystal Leadership’.

team

Waarom het ene team werkt en het andere niet

Naast succesvolle teams heb je in een organisatie ook altijd wel een ‘probleemteam’. Ik kreeg onlangs te maken met zo’n probleemteam.

pmdag-2015-113-1170x780

Changesetter biedt organisaties nieuwe inzichten

Changesetter™ is een business game die deelnemers aan den lijve laat voelen wat de impact van change is op hun dagelijkse activiteit.

landen

Hoe kan je culturele verschillen doorgronden en beter zaken doen?

Doe je zaken met Chinezen, Canadezen of Argentijnen? Je staat sterker in je schoenen als je weet hoe ze communiceren.