NIEUW: Virtual Classroom-opleidingen

In een virtual classroom geeft de docent online les, voor een beperkte groep, op een interactief platform dat hier speciaal voor is gebouwd, namelijk Vitero. Vragen stellen, communiceren met de docent, werken in subgroepjes, … het kan net zo goed als in een klassikale opleiding maar dan online.

Meer info

Virtuele In Company leertrajecten

Als we samen overeind willen blijven, moeten organisaties zich heruitvinden. Want op dezelfde manier functioneren en samenwerken zoals voor de crisis, dat werkt niet meer. Kluwer Opleidingen kan je daarbij helpen. We hebben de voorbije jaren fors geïnvesteerd in online leren zodat onze virtuele leertrajecten vandaag even kwalitatief zijn als onze klassikale opleidingen.

Gratis Lunch Boost sessies!

Gedurende een half uurtje over de middag krijg je gratis en voor niks een hoop inspiratie over topics als 'Omgaan met verandering', 'Remote leadership', 'Je team coachen op afstand', 'Met impact spreken tijdens online interventies', ...

Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer u wilt. Een persoonlijk abonnement waarmee u zoveel live of on demand webinars kunt volgen als u maar wilt. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar. 

Ontdek het abonnement

E-learning

Online Academy

Online trainingen voor werk en privé

Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt! Door iedere dag een paar minuten te besteden aan je training, neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. Kies uit méér dan 250 trainingen en start vandaag nog!

Taalcoaching

Dé online taalcoaching. 100 % op maat.

Via LanguagePro ontmoeten trainer en cursist elkaar in een virtuele trainingsruimte met alle tools om ook online een complete leerervaring te garanderen. Denk maar aan een whiteboard, chatfunctie, webcam, en audio en video van hoge kwaliteit. Deelnemer en coach kunnen eenvoudig samen aan de slag – ieder op zijn eigen scherm.

Digitaal leren, dat doe je toch gewoon waar en wanneer je bent

  • Op zoek naar een webinar dat je écht nieuwe kennis bijbrengt?
  • Op zoek naar een online opleiding die je écht nieuwe vaardigheden aanleert?

Dan moet je bij Kluwer Opleidingen zijn. Want digitaal opleiden mag dan nieuw zijn voor velen, maar niet voor ons.

Tot eind augustus is ons opleidingsaanbod zelfs helemaal digitaal. Kies dus snel hoe en waarin jij vooruitgang wil maken.

Digitale opleidingen in stroomversnelling

digitaleopleidingeninstroomversnelling_575aca844edfe2b9c79d2a8ef898197a_2000

Wij zetten volop in op digitale opleidingen, met zowel webinars als virtual classroom-opleidingen in alle expertisedomeinen.