Niet minder dan 224 projectmanagers tekenden op 5 juni 2019 present voor de 11e editie van de Dag van de Projectmanager om hun projectskills een ferme boost te geven.

Jacob Hansen van Projectum mocht de dag openen. Hij schetste de nieuwe snel evoluerende digitale trends die de rol van een projectmanager de komende jaren zullen impacteren: Artificial Intelligence (AI), chatbots, … en aan de hand van voorbeelden en toepassingen werden we meegezogen in deze nieuwe wereld.

Na deze eye-opener gingen de deelnemers voor de rest van de dag aan het werk in verschillende workshops. Een greep uit de sessies: Krijg de juiste persoon op de juiste plaats in uw project, Haal waardevolle inzichten en lessons learned uit een gefaald project, Implementeer verandering op een duurzame manier met het ADKAR model,  Krijg grip op uw Agile IT projecten met metrics, Maak als projectmanager het verschil met de juiste coachende vaardigheden, 13 redenen waarom PMO's kunnen falen, …

Op het einde van de dag doken we samen met Stijn Decneut van BEYOND in de wondere wereld van gedragsbiologie, cognitieve en sociale neurowetenschappen. In deze verrassende keynote vertelde Stijn vol enthousiasme over enkele van hun meest verrassende ontdekkingen aan de hand van leuke anekdotes en zeer herkenbare situaties.

Een greep uit enkele enthousiaste reacties van deelnemers in 2019

“Geen spijt van mijn tweede deelname aan de Dag van de Projectmanager! Zeer gevarieerd programma en boeiend om andere projectmanagers te ontmoeten. Interactieve workshops hielden ons alert. Zowel de "hardere" als de "softe" kant van projectmanagement kwam aan bod. Blijft een aanrader voor trekkers van projecten, maar ook voor teamleiders binnen een organisatie.”

Leen Ervinck, Expert EU projectmanagement, Inagro

“Zeer boeiende presentaties. Ideaal om te netwerken en ervaringen te delen.”

Danny De Boeck, Business Relationship Manager, De Lijn

“Interessant trefpunt met veel kans tot uitwisseling gedachten en om tevens stil te staan bij eigen gewoonten.”

Johan Mahieu, PMO, Inagro vzw

“Zeer goede leerrijke dag, met een goede variatie aan workshops.”

Karel Hermans, Teamverantwoordelijke welzijnsprojecten, Sociaal Huis Knokke-Heist

“Top notch”

Niels Van Caeyzeele, Business Project Manager, Xerius

De volgende dag van de Projectmanager zal plaatsvinden op donderdag 4 juni 2020.

Mis deze afspraak niet en blokkeer hem alvast in uw agenda!

Blijf op de hoogte van de volgende editie van de Dag van de Projectmanager* U kunt Wolters Kluwer steeds bereiken op +32 (0)15 45 34 30 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer info kunt u onze Privacy Policynalezen.