4 redenen waarom dit congres op één dag uw horizon verruimt

 1. Laat u inspireren door topsprekers!
  Wij selecteren voor u de crème-de-la-crème: stuk voor stuk experts mét ruime ervaring in de financiële wereld en/of als controller. 
 2. Concreet en onmiddellijk toepasbaar
  U hebt de keuze tussen interactieve opleidingen: met deze ‘hands on’ sessies kunt u echt meteen concreet aan de slag!
 3. For controllers only!
  Deze dag is helemaal opgebouwd op sterke controllerstopics. U maakt kennis met verschillende visies op uw beroep, ontmoet interessante collega’s en legt contacten voor de toekomst.
 4. Focus op de praktijk
  In elke sessie staat de link tussen theorie en praktijk centraal.

Nieuw in 2018

2 locaties!

In november 2018 zal de Dag van de Controller voor het eerst plaatsvinden op twee verschillende data én twee verschillende locaties. 

Nieuws

De controller: van rapporteren naar voorspellen

Interview met Rita Naessens

Tot voor kort werden controllers vaak een beetje stiefmoederlijk behandeld binnen een bedrijfsstructuur. Tegenwoordig neemt hun belang echter alsmaar toe. Docent Rita Naessens ziet haar cursisten vandaag zelfs regelmatig naast de bedrijfsleider staan. Hoog tijd dus voor een herevaluatie van deze cruciale functie.

Enkele sfeerbeelden

We zagen gepassioneerde controllers die zich elke dag 110% inzetten. Diezelfde inzet toonden ze op de Dag van de Controller 2017: passie, inzicht en vooral ook veel plezier. 

Hou me op de hoogte

Ik wens op de hoogte te blijven van de volgende editie die zal plaatsvinden op 27 en 29 november 2018. Mijn contactgegevens: