Alles wat u moet weten in 1 dag

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Pensioencongres

19 februari 2019 - Elewijt

Pensioenen: blijf up-to-date

Ook al liggen de grote pensioenhervormingen alweer een tijdje achter ons, de pensioenproblematiek blijft in de Belgische ondernemingen meer dan actueel.  De regering neemt vele maatregelen om de pensioenen voor de toekomstige generaties te garanderen.  Zo werd onlangs het halftijds pensioen mogelijk gemaakt. En wil de regering de laagste pensioenen herwaarderen en de solidariteitsbijdrage op pensioenen verminderen, om de koopkracht te verhogen.

Maar ze wil vooral inzetten op de verder veralgemening van de 2de pensioenpijler.  Alle werknemers kunnen vrijwillig een aanvullend pensioen opbouwen. Het is dus duidelijk dat het bestaande beleid en de geplande hervormingen verder gezet zullen worden.  Hoog tijd dus om een balans op te maken: waar staan we met de geplande hervormingen en wat staat er ons nog allemaal te wachten.  Met ons Pensioencongres houden we voor u de vinger aan de pols.

Praktijkdag Btw

28 maart 2019, Elewijt Center

Kluwer Opleidingen verwelkomt u in Laakdal met een team btw-specialisten die actuele btw-topics voor u uitspitten.

Op deze praktijknamiddag zijn zowel interne als externe cijferberoepers welkom. U krijgt de kans om uw kennis bij te schaven over diverse thema’s, van de btw-spelregels bij onroerend verhuur tot het vernieuwde btw-boetebeleid.

Dag van de Fiscaliteit 2019

12 maart 2019, Elewijt Center 

Dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen. 
10 jaar lang staat dit congres al garant voor een actuele update van alle complexe regelgeving en gevolgen hiervan voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Dag van de projectmanager 2019

5 juni 2019

Sinds 2009 is de Dag van de Projectmanager hét event bij uitstek voor projectmanagers: ervaren of beginner, in IT, in research, in eventing en over alle sectoren heen!

Ervaren of beginner?  Freelance of intern? In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen? In grote of kleine organisaties?
Op de Dag van de Projectmanager vindt u zeker uw gading! 

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.

Excel Experience Day 2019

12 juni 2019 - Business Faculty, Brussel

“Al doende leren we meer”

Dat kunnen onze deelnemers na afloop van de 17e Excel Experience Day enkel maar beamen. Niet minder dan 181 enthousiaste Excel-fans maakten op 23 oktober 2018 hun opwachting tijdens de najaarseditie van de Excel Experience Day.  Na afloop keerde iedereen moe maar voldaan naar huis, met een heleboel nuttige tips & tricks, nieuw ontdekte mogelijkheden en functionaliteiten op zak.

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.