Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda. Of schrijf onmiddelijk in.

Dag van de Controller 2019

26 november 2019, RSC Anderlecht

Op 26 november verzamelen we vier topsprekers op een unieke locatie voor hét controlling congres van Vlaanderen. Het stadion van RSC Anderlecht is het decor voor een inspirerende dag met Paul Kramer, dé business control-expert van Nederland, als keynote spreker.

 

Dag van de Fiscaliteit 2019

28 november 2019, Elewijt Center 

Dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen. 
10 jaar lang staat dit congres al garant voor een actuele update van alle complexe regelgeving en gevolgen hiervan voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Assistants@Work Congres

5 december 2019 - Business Faculty | Brussel (Neder-Over-Heembeek)
Voorheen bekend als Nationaal Assistant Congres

Het jaarlijks event voor elke assistant: workshops, netwerken en fun: vandaag draait het rond ú!

Op ons Assistants@Work Congres kunt u terecht voor inspiratie, praktische inzichten, nieuwe tools, efficiënte tips en een stevige dosis motivatie! Ruim 1280 deelnemers gingen u al voor. Spring met ons mee in het gloednieuwe programma van dit jaar en keer terug naar de werkvloer met een flinke dosis goesting en enthousiasme!

The Future of HR: Attract - engage - digitalise

11 december 2019, Van der Valk Hotel Antwerpen (Borgerhout)

Het congres 'The future of HR: attract - engage - digitalise' geeft antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe kan hr zich voorbereiden op de toekomst?
  • Hoe kan digitalisering u helpen om uw hr-uitdagingen beter te vervullen?
  • Hoe vindt en houdt u toptalent in een krappe arbeidsmarkt?
  • Hoe verhoogt u het welzijn en het engagement van uw medewerkers?

 

Paralegal Day 2019

12 december 2019 - Crowne Plaza, Brussel 

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept u zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk, u leert verschillende visies op uw functie kennen en legt interessante contacten voor de toekomst.

Upcoming

Excel Experience Day 2020

11 juni 2020 - Business Faculty, Neder-Over-Heembeek (Brussel)

  • U bent beginnend, ad hoc of frequent Excel gebruiker?
  • Verliest u soms kostbare tijd met het zoeken naar de optimale oplossing voor uw Excel-probleem of vraag?
  • Roept u vaak de hulp in van een collega?
  • Of gaat u na die zoveelste ‘trial en error’ de oplossing zoeken bij de ‘Help’ knop?

De Excel Experience Day is de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden en een synoniem voor ‘Excel-boost’. In juni zijn we al toe aan de 19e editie. De afgelopen jaren gaven niet minder dan 3 881 enthousiaste Excelgebruikers hun Excel kennis een ferme boost.

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.

Dag van de projectmanager 2020

juni 2020

Sinds 2009 is de Dag van de Projectmanager hét event bij uitstek voor projectmanagers: ervaren of beginner, in IT, in research, in eventing en over alle sectoren heen! Ervaren of beginner?  Freelance of intern? In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen? In grote of kleine organisaties?

Datum en locatie 2020 nog niet bepaald.