Alles wat u moet weten in 1 dag

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Compensation & Benefits 2019

27 september 2019 – Novotel Brussels Airport | Diegem

Kluwer Opleidingen organiseert voor de achtste keer het Congres Compensation & Benefits, een congres op maat van elke professional die instaat voor compensation & benefits in de organisatie. In een almaar sneller evoluerende wereld blijft een competent loonbeleid een absolute must.

Tijdens dit congres houden we op de hoogte van alle nieuwigheden, laten we inspirerende sprekers aan het woord, bespreken we innovatieve cases,… Kortom, de ideale ontmoetingsplaats voor elke hrm- en compensation & benefits-manager en –medewerker.

Digital Tools Experience Day

17 oktober 2019 - Elewijt Center, Elewijt

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?

Excel Experience Day 2019

23 oktober 2019 - Elewijt Center, Elewijt (Mechelen)

 • U bent beginnend, ad hoc of frequent Excel gebruiker?
 • Verliest u soms kostbare tijd met het zoeken naar de optimale oplossing voor uw Excel-probleem of vraag?
 • Roept u vaak de hulp in van een collega?
 • Of gaat u na die zoveelste ‘trial en error’ de oplossing zoeken bij de ‘Help’ knop?

De Excel Experience Day is de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden en een synoniem voor ‘Excel-boost’. In oktober zijn we al toe aan de 18e editie. De afgelopen jaren gaven niet minder dan 3 750 enthousiaste Excelgebruikers hun Excel kennis een ferme boost.

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.

Excel Experience Day (English)

21th November 2019 - Business Faculty, Brussels

 • Are you novice, ad hoc or frequent Excel user?
 • Do you sometimes loose valuable time searching for the optimal solution for your Excel problem or question?
 • Do you often ask for a colleague to help you out?
 • Or do finally you look for the solution at the 'Help' button after yet another 'trial and error' message?

The Excel Experience Day is the annual place-to-be for the ad hoc, frequent and experienced Excel users and beginners alike. This congress has become a real byword in Belgium. In recent years, no fewer than 3 750 enthusiastic Excel users have boosted their Excel knowledge.

Be sure not to miss this unique opportunity!

Dag van de Controller 2019

26 november 2019, RSC Anderlecht

Op 26 november verzamelen we vier topsprekers op een unieke locatie voor hét controlling congres van Vlaanderen. Het stadion van RSC Anderlecht is het decor voor een inspirerende dag met Paul Kramer, dé business control-expert van Nederland, als keynote spreker.

 

Dag van de Fiscaliteit 2019

28 november 2019, Elewijt Center 

Dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen. 
10 jaar lang staat dit congres al garant voor een actuele update van alle complexe regelgeving en gevolgen hiervan voor u, uw bedrijf en uw klanten.

The Future of HR: Attract - engage - digitalise

11 december 2019, Van der Valk Hotel Antwerpen (Borgerhout)

Het congres 'The future of HR: attract - engage - digitalise' geeft antwoorden op vragen zoals:

 • Hoe kan hr zich voorbereiden op de toekomst?
 • Hoe kan digitalisering u helpen om uw hr-uitdagingen beter te vervullen?
 • Hoe vindt en houdt u toptalent in een krappe arbeidsmarkt?
 • Hoe verhoogt u het welzijn en het engagement van uw medewerkers?

 

Paralegal Day 2019

12 december 2019 - Crowne Plaza, Brussel 

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept u zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk, u leert verschillende visies op uw functie kennen en legt interessante contacten voor de toekomst.