Alles wat u moet weten in 1 dag

 

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Skills Festival

20 september 2018, AED Studios Lint

Wat dacht u van een trainingsdag zonder saaie powerpoints, maar boordevol best-of courses van toptrainers. Ontdek het Kluwer Skills Festival en reserveer je plaats!

Compensation & Benefits 2018

25 september 2018 - Brussel

Kluwer Opleidingen organiseert voor de zevende keer het Congres Compensation & Benefits, een congres op maat van elke professional die instaat voor compensation & benefits in de organisatie. In een almaar sneller evoluerende wereld blijft een competent loonbeleid een absolute must.

Tijdens dit congres houden we up op de hoogte van alle nieuwigheden, laten we inspirerende sprekers aan het woord, bespreken we innovatieve cases,… Kortom, de ideale ontmoetingsplaats voor elke hrm- en compensation & benefits-manager en –medewerker.

Excel Experience Day

23 oktober 2018, Bluepoint Antwerpen

  • Reeds 3 320 deelnemers en 16e editie!
  • Dé jaarlijkse place-to-be voor frequente en enthousiaste Excelgebruikers
  • Maar liefst 16 parallelsessies op alle niveaus én met maximum leerresultaat
  • Learning by doing
  • Tips, tricks en ongekende toepassingen geven uw Excelkennis een ferme boost!

Digital Tools Experience Day

14 november 2018, Business Faculty (Brussel)

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?