Alles wat u moet weten in 1 dag

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Fiscale en douane-gevolgen Brexit: studienamiddag

22 maart 2019, Serwir Hotel, Sint-Niklaas

Op 29 maart as. dreigt een ‘no deal’-Brexitscenario realiteit te worden. De gevolgen op het vlak van btw, douane en logistiek zullen niet te onderschatten zijn, ook omwille van eventuele aanpassingen die moeten gebeuren op het vlak van IT- en boekhoudsystemen.


Kluwer Opleidingen nodigt u uit op een studienamiddag waarbij topspecialisten van de FOD Financiën en het bedrijfsleven u een antwoord geven op de meestgestelde fiscale en douanevragen.

Praktijkdag Btw

28 maart 2019, Elewijt Center

Kluwer Opleidingen verwelkomt u met een team btw-specialisten die actuele btw-topics voor u uitspitten.

Op deze praktijknamiddag zijn zowel interne als externe cijferberoepers welkom. U krijgt de kans om uw kennis bij te schaven over diverse thema’s, van de btw-spelregels bij onroerend verhuur tot het vernieuwde btw-boetebeleid.

Management Assistant Studiedag

7 mei 2019 - Lindner Hotel & City Lounge - 12th floor, Antwerpen

Dit jaar verwelkomt acteur-zanger-presentator Jelle Cleymans u op 7 mei op de jaarlijkse Management Assistant Studiedag. Wat mag u van deze studiedag verwachten? Een boeiende dag vol concrete tips, inspirerende ideeën en fijne netwerkmomenten. U leert hoe durf en lef u op weg zet naar geluk en succes, hoe we met een kleine inspanning uit onze comfortzone kunnen komen en hoe lichaamstaal de verborgen sleutel tot succes is. ‘Make it happen’ als managementassistant? Het kan!

 

 

Dag van de projectmanager 2019

5 juni 2019 - Elewijt Center, Elewijt

Sinds 2009 is de Dag van de Projectmanager hét event bij uitstek voor projectmanagers: ervaren of beginner, in IT, in research, in eventing en over alle sectoren heen!

Ervaren of beginner?  Freelance of intern? In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen? In grote of kleine organisaties?
Op de Dag van de Projectmanager vindt u zeker uw gading!

Excel Experience Day 2019

12 juni 2019 - Business Faculty, Brussel

  • U bent beginnend, ad hoc of frequent Excel gebruiker?
  • Verliest u soms kostbare tijd met het zoeken naar de optimale oplossing voor uw Excel-probleem of vraag?
  • Roept u vaak de hulp in van een collega?
  • Of gaat u na die zoveelste ‘trial en error’ de oplossing zoeken bij de ‘Help’ knop?

De Excel Experience Day is de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden en een synoniem voor ‘Excel-boost’. In juni zijn we al toe aan de 17e editie. De afgelopen jaren gaven niet minder dan 3 590 enthousiaste Excelgebruikers hun Excel kennis een ferme boost.

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.

Excel Experience Day (English)

12th June 2019 - Business Faculty, Brussels

  • Are you novice, ad hoc or frequent Excel user?
  • Do you sometimes loose valuable time searching for the optimal solution for your Excel problem or question?
  • Do you often ask for a colleague to help you out?
  • Or do finally you look for the solution at the 'Help' button after yet another 'trial and error' message?

The Excel Experience Day is the annual place-to-be for the ad hoc, frequent and experienced Excel users and beginners alike. This congress has become a real byword in Belgium. In recent years, no fewer than 3 590 enthusiastic Excel users have boosted their Excel knowledge.

Be sure not to miss this unique opportunity!

Compensation & Benefits 2019

27 september 2019 – Novotel Brussels Airport | Diegem

Kluwer Opleidingen organiseert voor de achtste keer het Congres Compensation & Benefits, een congres op maat van elke professional die instaat voor compensation & benefits in de organisatie. In een almaar sneller evoluerende wereld blijft een competent loonbeleid een absolute must.

Tijdens dit congres houden we up op de hoogte van alle nieuwigheden, laten we inspirerende sprekers aan het woord, bespreken we innovatieve cases,… Kortom, de ideale ontmoetingsplaats voor elke hrm- en compensation & benefits-manager en –medewerker.

Dag van de Fiscaliteit 2019

28 november 2019, Elewijt Center 

Dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen. 
10 jaar lang staat dit congres al garant voor een actuele update van alle complexe regelgeving en gevolgen hiervan voor u, uw bedrijf en uw klanten.