Kick-start tomorrow sessions

Het tempo is plots de hoogte in gegaan. Rondom u innoveert, verandert en vernieuwt iedereen. Collega's, concurrenten, de wereld. En u? U moet mee. Maar trends oppikken en vertalen naar uw organisatie is niet eenvoudig.

Ons recept? U wakker schudden. Tonen wat er evolueert en hoe dat uw positie beïnvloedt. Met sprekende voorbeelden en verrassende eyeopeners. En met slimme pointers om die inzichten ook om te zetten naar uw bedrijf.

Uw spreker? Kluwer's eigen trendcatcher en sparkle architect Isabel De Clercq

Voor managementteams

We houden onze sessies bewust high-level. Principes, inzichten en sense of urgency, dáár draait het om. Uw managers zetten die later wel om in concrete projecten voor uw bedrijf. En zij motiveren hun teams wel om daar volop voor te gaan.

Hit-the-ground-running sessies zijn kort: een halfuur tot maximaal twee uur. Ze staan perfect als evenement op zichzelf, maar kunnen ook moeiteloos ingepast worden tijdens een teambuilding of management-weekend.

Over organisatie-veranderende trends

De trends waarin Isabel uw mensen meeneemt, passen niet in een vakgebied. Ze hebben net gemeen dat ze uw hele organisatie impacteren – van HR over operations tot communicatie. En ze zijn allemaal gericht op de toekomstige uitdagingen van uw bedrijf:

· Hoe maak je van kennisdeling een succes?
· The Future Proof Organization
· Future Proof Leadership
· Digital Working Skills
· The Future of Working

Isabel is a content expert on collaboration, co-learning and co-creation. But she also walks the talk and shares her own learnings and experiences in a very open and engaging manner. Hard not to get convinced or at least triggered to change your own habits.

Els Overbergh , HR Director , Microsoft

Knowledge sharing is in onze business een belangrijk topic. Isabel heeft ons nieuwe grenzen laten verkennen, ons uitgedaagd en zin en energie gegeven om twee stappen verder te gaan in dit boeiend domein.

Winfried Mortelmans , Managing Director , Van In