Update Corona

20/05/2020 – 14.30 uur

In onze open kalender gaan we tot eind augustus 100 % digitaal! En we zijn er helemaal klaar voor!
We hebben het aantal digitale opleidingen voor juni, juli en augustus sterk uitgebreid:

  • Kiest u voor een Virtual Classroom opleiding, dan krijgt u een online training, in groep en op een interactief platform waar u vragen kunt stellen, oefenen, werken in subgroepjes, … Net zo goed als in een klassikale opleiding maar dan online.
    Meer dan 500 deelnemers namen dit jaar al deel aan een virtual classroom training. En de tevredenheidsgraad ligt hoog.
  • Opteert u voor een webinar, dan gaat u voor opleidingen van 1 tot 2 uur, praktisch én to-the-point en dit ‘live’ of via een vooraf opgenomen webinar.
    De professionele webinars zijn er in alle expertisedomeinen en vaak erkend voor permanente bijscholing in uw beroep: legal, finance, taks & accounting, management & leadership, HR, marketing, IT, logistiek, HSE, …
    Meer dan 3000 professionals namen dit jaar al deel aan onze webinars.
  • Wist u dat steeds meer klanten kiezen voor een abonnement op onze digitale bibliotheek, met reeds meer dan 200 webinars? Ook organisaties doen hun medewerkers steeds vaker een individueel abonnement cadeau om permanent bij te blijven. Check hier de voorwaarden van een Webinar Unlimited Abonnement.

Wilt u een op maat uitgewerkt leertraject voor uw team of uw bedrijf?
Een incompany virtueel leertraject ondersteunt verandering in uw organisatie of brengt uw team snel op een hoger niveau. De opleiding kan op maat, gecombineerd online en offline, volledig digitaal met dezelfde garantie op interactiviteit of volledig klassikaal met de nodige zorg voor social distancing.

Hebt u nog andere noden voor u persoonlijk of uw organisatie tijdens het thuiswerken?
Bekijk dan zeker het e-learning aanbod in Online Academy: 250 e-learning modules die u toelaten om op een interactieve manier in 5 tot 10 minuten per dag aan uw ontwikkeling te werken.

Om uw talenkennis online bij te spijkeren, kunt u ook bij ons terecht voor een online taalcoaching.

We hopen jullie snel – virtueel én in goede gezondheid – te mogen ontmoeten!

Voor vragen staan wij steeds ter beschikking via training.services@wolterskluwer.com.

 

Vriendelijke groet,

Het Kluwer Opleidingen team