Update Corona

03/04/2020 – 16h30

In deze uitzonderlijke coronaperiode hebben we, van thuis uit, hard gewerkt om u zo goed mogelijk te informeren en de planning van opleidingen bij te sturen. Van 6 tot en met 13 april nemen we even wat gas terug en sluiten onze kantoren.

We helpen u vanaf 14 april graag opnieuw verder!

Fijne paasdagen! 

Het Kluwer Opleidingen-team

__________________________________________________________________________________________

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben we onze klassikale opleidingen (in open kalendar) tot en met 19 april opgeschort tot latere datum. Zodra die datum vastligt, zullen we de betrokken klanten persoonlijk informeren. 

We verwachten echter dat de Coronamaatregelen ook ná 19 april zullen worden doorgetrokken. En daarom zijn we ook hard aan het werk om alternatieven te vinden voor de klassikale opleidingen na 19 april: waar mogelijk, laten we de opleidingen doorgaan maar in de vorm van een ‘virtual classroom’, waarbij docent en deelnemers samenkomen in een ‘online’ klas, of worden klassikale sessies omgezet naar een webinar.

De opleidingen waarvoor dit niet mogelijk is, zullen we verplaatsen naar een latere datum.

Bent u ingeschreven voor een opleiding die na 19 april start, dan hoort u binnenkort van ons wanneer en op welke manier uw opleiding doorgaat.

Voor de InCompany leertrajecten zoeken we, in nauw overleg met onze klant, de meest geschikte oplossing. Zo hebben we reeds een groot aantal trainingen en leertrajecten in een virtual classroom laten doorgaan.

Wilt u ook graag uw leertraject in een virtuele leeromgeving verder zetten? Aarzel dan niet en contacteer uw Learning consultant om de mogelijkheden te bekijken.

Onze webinars kunnen uiteraard onverminderd doorlopen. We hebben de technische opzet gewijzigd zodat de docent het webinar live kan uitzenden van thuis uit. We breiden eveneens het aanbod aan on demand webinars uit. Neem zeker een kijkje op onze website.

De congressen en studiedagen van april, mei en juni, worden naar een latere datum na de zomervakantie verplaatst of indien de actualiteit om snelheid vraagt, omgezet in een digitale leervorm.

We hopen jullie snel weer – virtueel of in levende lijve én in goede gezondheid – te mogen ontmoeten!

Voor vragen staan wij intussen steeds ter beschikking via training.services@wolterskluwer.com.

 

Vriendelijke groet,

Het Kluwer Opleidingen team