Bent u op zoek naar een instrument om het risico op arbeidsongevallen te verminderen of te voorkomen?

De invoering van een systeem voor veiligheids- en gezondheidsmanagement volgens OHSAS 18001 laat een onderneming toe de integriteit van zijn personeel en zijn omgeving voortdurend te beschermen, volgens de geldende wetten en reglementen, en met een garantie van voortdurende verbetering van de prestaties op dit gebied.

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de verschillende elementen van een veiligheids- en gezondheidsmanagementsysteem, en met wat bij de uitvoering ervan komt kijken. U leert hoe u de eisen van de internationale norm OHSAS 18001 vertaalt naar uw eigen organisatie, zodat een efficiënt en tastbaar systeem voor veiligheids- en gezondheidsmanagement tot stand kan worden gebracht.

Bestemd voor

Kaderleden, huidige en toekomstige preventieadviseurs, leidinggevenden betrokken bij de goede werking van een veiligheids- en gezondheidsmanagementsysteem, huidige en kandidaat interne auditors.

Programma

  • Inleiding tot veiligheidsmanagement
  • De eisen van de OHSAS 18001-norm
  • De invoering van een systeem voor veiligheids- en gezondheidsmanagement volgens OHSAS 18001
  • Evaluatie- en certificatie-audit

Praktische informatie

Prijs: 392 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven