Heel wat ondernemingen sparen kosten noch moeite om hun klanten en partners te overtuigen van hun degelijkheid en de kwaliteit van hun producten en diensten.

Via de invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 kan een organisatie zich ervan verzekeren dat zij alle aspecten hieromtrent goed organiseert.

Deze opleiding vormt een basis voor interne auditoren en zij die nauw betrokken zijn bij het opzetten, onderhouden en verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Tijdens deze opleiding verwerven de cursisten een degelijk inzicht in kwaliteitsmanagement van een organisatie en in de eisen van ISO 9001. Na afloop zullen zij in staat zijn de eisen van de internationale norm ISO 9001 te vertalen naar hun specifieke organisatie, waardoor ze een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren bij het invoeren en actueel houden van het kwaliteitsmanagementsysteem van hun eigen organisatie.

Pluspunten

  • Deze opleiding wordt verzorgd door een gekwalificeerde lead auditor met ruime ervaring inzake kwaliteitszorg en training.
  • De ideale mix tussen theorie en praktijk.

Bestemd voor

Huidige en toekomstige kwaliteitsauditoren en kwaliteitscoördinatoren

Programma

Maak kennis met Zapateiro!

Na een toelichting over de fundamentele concepten start u met het opzetten van uw bedrijf Zapateiro. U doorloopt de 8 basisstappen voor het opzetten of verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Tijdens deze 8 stappen leert u via oefeningen, afgewisseld met theoretische beschouwingen, wat kwaliteitsmanagement inhoudt en wat ISO 9001 hieromtrent vraagt.

Uiteraard krijgt u ook een overzicht van andere documenten binnen de ISO 9000 familie die als ondersteuning kunnen worden gebruikt en van het verloop van het certificatieproces.

Praktische informatie

Prijs: 785 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

Opgelet: deze opleiding duurt één dag en half. Dag 1 duurt van 9 tot 17 uur. Dag 2 van 9 uur tot 12.30 uur.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven