Doelstellingen

Met dit webinar kunt u de presentatie over 'Tijdelijke en mobiele werkplaatsen' volgen via uw computer, tablet of smartphone.

Het programma volgt de laatste wijzigingen in de regelgeving, verzamelt praktische tips en signaleert relevante trends voor u als HSE-professional.

Hoe werkt het?

De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u vanuit het Webex-platform een link waarmee u vanaf 12 uur kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

Dit webinar is gratis voor senTRAL-abonnees. U dient hiervoor in te schrijven via de webinar pagina op senTRAL.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Docent(en)

Marc Peeters

Marc Peeters, manager veiligheidscoördinatie, Janssen Pharmaceutica

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven