Met dit webinar kunt u de presentatie over 'AREI art 104: nieuwe eisen voor de brandbestendigheid van kabels' volgen via uw computer, tablet of smartphone.

Het programma volgt de laatste wijzigingen in de regelgeving, verzamelt praktische tips en signaleert relevante trends voor u als HSE-professional.

Hoe werkt het?

De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u vanuit het Webex-platform een link waarmee u vanaf 12 uur kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

Dit webinar is gratis voor senTRAL-abonnees. Om als senTRAL-abonnee gratis deel te nemen dient u in te schrijven via de webinar pagina op senTRAL.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Docent(en)

Jan De Geyter

Jan De Geyter, Vinçotte

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven